Бъдещите собственици на iPhone 12 ще трябва да се съобразят с необичайната ситуация комплекта да не включва нищо освен смартфона и кабел за зареждане. Успоредно с това Apple представиха ново 20W зарядно за смартфоните, което може да се купи отделно. Друга интересна иновация в серията iPhone 12 са MagSafe аксесоарите, които предлагат и опция за безжично зареждане.

Aко обмисляте покупката на някой от новите флагмани на Apple няма как да не се интересувате за колко време ще можете да заредите батерията. Друг любопитен въпрос е каква е разликата в скоростите между новото 20W зарядно, както и по-старите 18W зарядни oт iPhone 11.

Тестове на Aukey, които произвеждат аксесоари за зареждане разкриват интересните детайли за различните опции за захранване на iPhone 12. Колкото и странно да звучи се оказва, че старото 18W зарядно от iPhone 11 Pro е в състояние да зареди на 100% батерията за 102 минути. което е с 1 минута повече от резултатите на 20W зарядно на Apple.

 

 

Трябва да отбележим, че ако използват 5W зарядни ще трябва да отделите 199 минути за зареждането на iPhone 12 и iPhone 12 Pro. Едва ли има много потребители, които искат да захранват смартфоните за повече от три часа. Възможно е да използвате 12W зарядни на iPad за новите устройства на компанията.

В същото време използването на 18W, 20W и 65W зарядни на Apple гарантира, че батерията е на максимален капацитет за приблизително 100 минути. Oт Aukey също продават на пазара 20W зарядно за новите устройства на Apple, което е по-евтино и по-компактно като размери от официалния аксесоар на Apple.

Тази информация  може да ви е много полезна, ако искате да се сдобиете с iPhone 12.

 

Още от Digital: Смартфоните от серията iPhone 12 поддържат скрита функция за обратно безжично зареждане