Преди няколко месеца в интернет се появи много интересна информация свързана с филипински ресторат в Бруклин, който срещу $100 предлагаше поничка, която е покрита от 24-каратово злато. Въпреки високата цена тази идея привлече вниманието на доста потребители, като някои от тях дори си купуваха дузина от тях на цена от $1200 и сега искаме да ви информираме за още едно заведение, което има съвсем различна представа за стил и лукс. В случая става въпрос за елегантния ресторант Ce La Vi, разположен на покрива на хотел Marina Bay Sands в Сингапур, който си партнира с руската компания World of Diamonds.

 

Съвместният им проект е много интересен, тъй като предлагат на клиентите си възмоността да прекарат незабравима вечеря в луксозната и изискана обстановка на Ce La Vi, която обаче ще им струва $2 млн., предаде ThisIsInsider. Цялото преживяване ще трае около осем часа и започва с 45-минутен полет с частен хеликоптер над Сингапур и продължава с обиколка с яхта и разходка по улиците с Rolls Royce. Лимузината ще отведе клиентите до самият хотел, където ще могат да се отдадат на заслужена почивка и да се наслаждават на изумителната гледка от покрива на Marina Bay Sands.

 

Най-скъпата вечеря в света е за двама души, които ще бъдат посрещнати не само от най-добрия персонал на ресторанта, но и от 10 хил. червени рози на мазата и специално приготвено меню, включващо 18 различни блюда. Екстрите продължават с диамантени прибори с имената на гостите, които са платили внушителната сума, но също стриди Belon и най-скъпият сорт хайвер Аlmas Caviar, придружени само от 44 и 55-годишни отлежали вина. Самата вечеря зашършва с уникален подарък, който представлява 2.08-каратов пръстен от син диамант с позлатена платитена рамка на компанията World of Diamonds.

 

Вижте как се правят най-добрите снимки на хранителни продукти