Вече ви информирахме за подобренията в смартфоните Google Pixel 4 и Pixel 4 XL. Двете устройства също така предизвика голям интерес с още една интересна функция. Така например можете да използвате статив, за да ги към небето и с Night Sight режима да правите снимки с продължителна експозиция. Възможностите за астрофотография са уникална характеристика на смартфоните и ще ви предложат уникални начини да се забавлявате с Google Pixel 4 и Pixel 4 XL.

 

Имайте предвид, че заради светлинното замърсяване вероятно ще ви се наложи да пътувате няколко часа извън града, за да се възползвате от тази функция, съобщава xda-developers. След това, обаче ще можете да направите снимки на небето с впечатляващо качество, които да споделите с приятелите в социалните мрежи. Разбира се винаги можете допълнително да обработвате своите кадри, за да подсилите ефекта и да ги направите още по-добри.

 

 

Ако сте привърженик на тази идея вероятно ще ви е интересно да изпробвате новия Astro филтър в приложението Google Photos. Изберете някоя снимка на звездите или небето, която сте направили и кликнете върху "Edit" бутона за редактиране, където ще откриете Astro филтъра. Кликването върху функцията ще промени композицията по такъв начин, че да направи снимката по-добра. Функцията е налична в Google Camera 7.2 за Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a и Pixel 3a XL.

 

Oще от Digital: Каква е разликата между различните опции за качество на снимките в Google Photos