Модерните технологичен свят, в който живеем промени всеки един аспект от ежедневието ни. Мобилните устройства, които използваме са с нас във всеки един момент и ни помагат да комуникираме, да се забавляваме и да откриваме интересна информация. Вероятно не сте се замисляли, но покупката на последен модел смартфон, лаптоп или компютър не е единственият начин да изпробвате сами съвременните технологии. Много хора предпочитат да си купуват реновирани устройства на по-ниска цена.

 

 

Подобни джаджи се продават с гаранция и водещите производители са се постарали да работят оптимално и да изглеждат като нови. Това е тенденция, която набира все по-голяма популярност сред потребителите в световен мащаб. Неслучайно почти всяка водеща онлайн верига предлага собствена секция за реновирани устройства, информира Mashable. Качеството на подобни продукти не се различава от това на новите модели, като те са и по-екологични за околната среда.

 

 

eBay предлагат интересни промоции на такива устройства, които са тествани от производителите и могат да се купят с 12-месечна гаранция. В определени случаи цената може да е два пъти по-ниска, в сравнение с новата версия на същия продукт. Твърде често реновираните джаджи са смартфони или лаптопи, които са върнати на производителя без дори да са използвани. Преценете сами дали тази опция е подходяща за вас, но в интернет определено можете да откриете доста атрактивни предложения.

 

Вижте как за първи път Apple започват да продават реновирани смартфони