Вече ви информирахме, че Acer Leap Ware е новият фитнес смарт часовник на компанията. Eдна от нестандартните функции на модела е вграденото LED фенерче. Това е полезна характеристика, която ще ви позволи по-лесно да отключите входната врата на дома си през нощта или да осветите пътя си, ако тичате на тъмно. Acer Leap Ware е един от малкото смарт часовници на пазара, който разполага вградено LED фенерче, информира TheVerge.

 

Повечето производители не включват тази функция в своите устройства, защото искат да гарантират максимално дълъг живот на батерията. Аcer са намерили перфектния баланс между времето за работа с едно зареждане и предимствата на вграденото фенерче. Всеки един смартфон предлага подобна функционалност, но не винаги те са в ръцете ни. Смарт часовника е постоянно на ръката и това улеснява използването на LED светлината.

 

 

Фенерчето е полезно и да откриете ключовете в чантата си или да намерите дистанционното за телевизора. Ако се интересувате от подобна функция трябва да обмислите покупката на новия смарт часовник на Acer. Leap Ware има кръгла форма и 1.6-инчов дисплей. Устройството може да се свързва със смартфони с Android и iOS. Официалната цена на европейския пазар е €139. Продажбите стартират през есента.

 

Вижте как бъдещите смарт часовници ще могат да ни казват кога се разболяваме