Гъвкавите смартфони представляват следващата голяма иновация в индустрията, въпреки проблемите, които възникнаха със Samsung Galaxy Fold. Концепцията е твърде атрактивна и е само въпрос навреме производителите да представят с повече модели с този дизайн. Samsung дори предвиждат драстични промени в света на технологиите, които ще станат факт в следващите няколко години и дори не са свързани със смартфоните. Компанията също така смята, че Galaxy Fold е връхната точка в еволюцията им.

 

От Samsung са на мнение, че Galaxy Fold е устройството, което ще направи така необходима стъпка към следващата голяма технологична ера. Корейският производител предвижда бъдеще, в което потребителите дори не осъзнават, че носят тъчскрийн дисплеи в ежедневието си. Гъвкавите смартфони и умните часовници са устройства, които само ще ускорят тези процеси, съобщава mspoweruser. Oсновен принос за този преход ще имат изкуствения интелект, 5G мрежите и джаджите с платформата Интернет на нещата.

 

Тези технологии са съставните части на нова ера в развитието на мобилните устройства и дигиталните технологии. Бъдещите градове ще позволят да имате същото мултимедийно преживяване от смартфоните, независимо къде се намирате. Слушането на музика, прегледа на входящата поща или стартирането на приложения ще става на големи тъчскрийн повърхности, вградени в стени, прозорци и превозни средства. Потребителите ще носят умни дрехи с екрани, които имат постоянен достъп до интернет.

 

Oще от Digital: Kакъв хардуер ще имат смартфоните с Android от висок клас през 2020г.