Търсачката на Google промени изцяло начина, по който откриваме съдържание и използваме потенциала на интернет. Едва ли можете да се сетите лесно за тема, която ще затрудни алгоритмите на Google. Колкото и странно да звучи има неща, които са непознати за Google. Добър пример в това отношение е въпроса "What is iMessage"? Това е заявка, която е свързана с популярната платформа за съобщения, която използва iPhone. Конкуренцията с Android, обаче е причината да не получите отговор.

 

Вместо ще видите резултат, който ви информира, че Google не разбира точно какво питате и не открива нищо свързано с "iMessage", съобщава AndroidAuthority. Независимо дали ще използвате малки или големи букви в изписването на заявката ви очаква отговор придружен от текста “Sorry, I can’t find any.”. Най-вероятно Google умишлено са програмирали търсачката да показва точно този резултат при заявките на потребителите, които са свързани с въпроса какво всъщност представлява iMessage.

 

 

Все пак това не означава, че няма как да разберете подробности за iMessages от търсачката, но е необходимо да направите различно търсене с повече детайли за приложението. Няма да е пресилено, ако кажем, че iMessages е една от основните причини собствениците на iPhone да не преминават към конкурентната платформа. Със сигурност ще трябва да прибегнете към алтернативни източници на информация, ако искате да научите повече за начина, по който работи Messages в устройствата на Apple.

 

Още от Digital: Google ще таксува компаниите в Европа, които искат да са търсачка по подразбиране в Android