Мобилните устройства са оптималния вариант за провеждане на онлайн обучение по време на коронавируса. Доста потребители предимно на по-млада възраст провеждат видео уроци и комуникират през интернет със своите ученици и учители. Blackview BV6100 е атрактивен модел на компанията, който се превръща в един от най-добрите смартфони за онлайн обучение по време на пандемията с COVID-19. На първо място трябва да обърнем внимание на големия 6.88-инчов дисплей с резолюция от 1352х650 пиксела, който също така е базиран на IPS технологията.

 

 

Тези характеристики превръщат смартфона в практично решение за решаване на задачи гледане на мултимедия и прочитане на текст дори при пряка слънчева светлина. Blackview BV6100 е подходящ за използване от деца, тъй като е изключително издръжлив. Устройството има MIL-STD-810G сертифицирано покритие, което му позволява да оцелява удар или изпускане върху твърди повърхности. BlackView BV6100 има впечатляваща батерия със заряд от 5580mAh, която гарантира дни активна работа с едно зарежданe и предлага достъп до всички функции на Android 9.0.

 

 

Новият модел на Blackview се захранва от MediaTek MT6761 процесор, който има четири ядра, опериращи на 2GHz и е допълнен от 3GB RAM. Tези характеристики гарантират плавна работа и мултитаскинг с няколко приложението, което е особено практично за онлайн обучение. В задната част има 8MP + 0.3MP камери, както и 5-мегапикселов сензор за селфита. Смартфонът разполага и със сензор за пръстов отпечатък, който ще премахва възможността друг човек да отключи екрана и да има достъп до информацията съхранявана в него.

 

 

Ако добавим към всички тези характеристики и достъпната цена определено можем да кажем, че Blackview BV6100 e едно от най-подходящите устройства, с които да продължите обучението си по време на коронавируса. От една страна имат голям дисплей, но също така и бърз процесор, който осигурява добра производителност при работа с много приложения. Впечатляващата батерия е допълнително предимство на Blackview BV6100, а издръжливия корпус е характеристика, която се предлага от все по-малко модели с Android на пазара.

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix