Собствениците на iPhone 12 освен хардуерните подобрения в смартфони имат възможността да изпробват новата серия аксесоари на компанията. Ако се интересувате от устройствата от гамата няма как да не сте чували името MagSafe. Тази интересна функционалност позволява да прикачате с магнити допълнителни модули в задната част на мартфоните.

Това е полезно, за да използвате допълнителна батерия или за безжично зареждане. Apple се надяват повече производители да проявят интерес и да допринесат за екоситемата от MagSafe аксесоари. Някои компании като Belkin вече се възползваха и предлагат няколко интересни предложения за собствениците на iPhone 12.

Цената им варира от $35 до $150, съобщава mspoweruser. Добрата новина е, че няма да се налага да купувате новата версия на iPhone, за да тествате технологията. Вграждането на аксесоари с магнити в задния корпус е възможно не само на по-старите модели на Apple, но също за много от популярните смартфони с Android, които ще откриете на пазара.

 

 

 

Решението са новите стикери на XZC, които вече се продават в Аmazon на цена от едва $19, съобщава mspoweruser. Върху повърхността им има миниатюрни магнити, които се закрепва в задната чат и предоставя необходимата MagSafe свързаност.

Стикерите имат кожено покритие, което е устойчиво на надраскване и може да се използва дълго време преди да избелее. Визията умишлено не включва остри външни ръбове, за да не одраска покритието или пръстите на потребителите. Необходимо е просто да разположите стикера върху батерията, за да започне автоматично безжичното зареждане.

Самият дизайн на XZC позволява да използвате функцията дори на калъфи с дебелина до два милиметра.

 

Oще от Digital: Защо MagSafe аксесоарите ще са най-сериозната причина iPhone 12 да е толкова продаван