Xiaomi са водещ производител на смартфони, но също така разработват много други иновативни решения и високотехнологични продукти. Така например вече видяхме атрактивните Mi Air 2 Pro слушалки, които се продават от края на 2020г. От компанията изглежда ще продължат да проявяват интерес към категoрията на т.нар. "Тrue Wireless Eearphones" (TWS).

Официалният акаунт на Xiaomi в социалната мрежа Weibo потвърждава, че на 13 май ще бъдат представени аудио слушалки от ново поколение. Няколко снимки също така разкриват и начина, по който ще изглежда предстоящия продукт. Данните също така потвърждават и името, което ще бъде Mi FlipBuds Pro.

Както можем да очакваме аудио слушалките ще се продават с допълнителен калъф за зареждане, съобщава GizmoChina.

 

 

Всъщност това не е първият път, когато чуваме за името "FlipBuds Pro. Китайският производител вече патентова търговските марки FlipBuds и FlipBuds Pro през февруари. Това създава предпоставки да видим две версии на устройството, които ще се продават в различни ценови класове.

Все още не разполагаме с никакви детайли за техническите спецификации. Очаква се Xiaomi Mi FlipBuds Pro да могат да редуцират околния шум на честота до 40db, както и да имат LED индикатор в предната част на калъфа за зареждане. На гърба ще е позициониранo класическото лого на Xiaomi.

 

Oще от Digital: Какво трябва да имаме предвид, когато избираме аудио слушалки тип "тапи"