Компанията предизвика голям интерес към себе си с премиерата на Xiaomi Mi Mix Alpha и неговия уникален дизайн. Въпросният модел се отличава с необичаен форм фактор и екран, който заема 180% от неговия корпус. Китайският производител работи над още едно устройство, което ще разполага със същата впечатляваща камера като Mi Mix Alpha, но на по-достъпна цена. Името на смартфона ще бъде Xiaomi CC9 Pro и сега разбираме повече детайли за техническите характеристики, които ще ни предложи.

 

Снимка публикувана от компанията потвърждава, че в задната част на устройството ще има пет камери. Основният обектив ще поддържа 108-мегапикселова резолюция, както и опция за петкратно оптично мащабиране. Потребителите ще разполагат с възможността да правят 27МР снимки с оптимално качество вечер или при липсата на достатъчно осветление, съобщава AndroidAuthority. В задната част ще има още Ultra-Wide сензор и допълнителна камера с 3D ToF технологията.

 

 

Няма да е изненадващо, ако видим макро камера и Depth Sensor, което ще превърне Xiaomi Mi CC9 Pro в един от най-добрите смартфони за мобилна фотография. Очакванията са модела да има 6.4-инчов дисплей с Full HD+ резолюция и да се захранва от Qualcomm Snapdragon 730G процесор. Тук е момента да отбележим, че Xiaomi подготвят премиерата на нов смарт часовник и телевизор на специално събитие на 5 ноември. Вероятно на тази дата ще бъде и премиерата на 108-мегапикселовия Xiaomi CC9 Pro.

 

Oще от Digital:  Xiaomi разработват четири нови смартфонa със 108MP камери