Вече ви информирахме, че компанията Withings се завръща на пазара с новия смарт часовник Steel HR Sport. Един от специфичните елементи от бизнес стратегията им е да ни предоставят разнообразни възможности за персонализация. По този начин Withings се надяват да привлекат вниманието на повече хора към своите продукти. Всеки техен клиент разполага със свободата да подбере всеки един елемент от смарт часовника, съобразно личния си вкус и предпочитания.

 

Подходящ пример е модела Моve, който бе представен официално през януари. Компанията сега потвърди, че новата им фабрика във Франция ще позволи на потребителите да избират между 5800 различни комбинации на Withings Move. В това число влизат не само темите на графичния интерфейс, но също цвета на корпуса и каишките, както и подвижния механизъм около самия екран. Първоначално тези опции ще са налични единствено към бюджетната версия на Move.

 

Все пак се очаква и другите модели в портфолиото на Withings също да се възползват от уникалните опции за персонализация. Добре е да знаете, че Withings Move се продава единствено на европейския пазар, където цената е €79.95. От компанията обещават всеки персонализиран модел да бъде доставен до клиентите в рамките на няколко работни дни, като повечето то тях ще се извършват за 48 часа. Идеята им е доста атрактивна и определено ще допадне на много потребители.

 

Още от Digital: За какво използват потребителите своите смарт часовници