Huawei стартира първата по рода си инициатива в България, наречена Smart Friday. На тази дата и всеки петък след нея в Центъра за обслужване на клиенти на компанията на ул. Леге N6 в идеалния център на София, всеки собственик на Huawei устройство ще може да получи пълна и напълно безплатна диагностика на своето гаранционно или вече негаранционно Huawei устройство, да изпие чаша кафе и разгледа новите продукти на компанията, и ако диагностиката установи проблем – негаранционните устройства получават 10% отстъпка от цената на ремонт, а гаранционното устройство – напълно безплатен ремонт в рамките на гаранционните условия.

 

 

Всеки петък се превръща в специален ден за потребителите на Huawei, които могат да се възползват и от всички консултантски и помощни услуги, от които имат нужда – да обсъдят оптимални идеи за използване на своето устройство, препоръка при избор на ново според личния си лайфстайл, архивиране на цялата информация от смартфона им на USB диск и други.

 

Инициативата Smart Friday, както и цялостното обслужване, предлагано в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге N6, e отворена за всички потребители на марката, независимо от къде са закупили своето устройство – мобилен оператор или магазин за техника, в страната или чужбина. Работното време на Центъра е всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч.