Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
10 резултата за vivacom
бизнес
Vivacom купува NET1 и ComNet Sofia
Vivacom купува NET1 и ComNet Sofia
   
видео ревю
Apple iPhone XS Max - Цена, първи впечатления, мнения за дизайна и характеристиките
Apple iPhone XS Max - Цена, първи впечатления, мнения за дизайна и характеристиките
Да започнем първо малко разсъждения около имената на новите смартфони на Apple. ОК, да приемем, че името миналогодишният модел iPhone X идваше логично обяснение, защото това е реимската цифра десет. Тази година Apple анонсираха моделите си като "десет" R, S и S Max. Къде е логиката?! Римска цифра в комбинация с английска буква. Така, че ако наричате моделите "хикс" R, S и S Max - напълно ще ви разберем, защото и ние вече започнахме да се объркваме с тези наименования.
видео ревю
Samsung Galaxy S8+ (Дизайн, Дисплей и Crash Тест)
Samsung Galaxy S8+ (Дизайн, Дисплей и Crash Тест)
Когато за първи път видяхме S8+ на снимка по време на представянето му си казахме "6.2", та това е същинска тухла1". След като го взехме в ръка обаче разбрахме, че много, ама много сме бъркали. Телефонът е не само удобен за държане и носене в джобове, той реално е по-удобен дори от по-малкият S8. Да, усещането първоначално е малко странно, но бързо се свиква.
видео ревю
Samsung Galaxy S8 и S8+ Дизайн и Дисплей
Samsung Galaxy S8 и S8+ Дизайн и Дисплей
След като преди по малко от 24 часа специално за вас предавахме на живо от Лондон представянето на новите флагман смартфони на Samsung - Galaxy S8 и по-големият му брат S8+, дойде ред Digital.bg да спази традицията която гради с години и да е първата българска медия която ще ви запознае с премиерите от близо.
4G
4G мрежата на Vivacom е вече факт
4G мрежата на Vivacom е вече факт
4G мрежата на VIVACOM е факт от днес. Благодарение на новата технология абонатите на телекома ще могат да използват значително по-високи скорости за мобилен интернет, както и да отварят сайтове и приложения до 5 пъти по-бързо в сравнение с 3G технологията.   От днес българският оператор стартира 4G мрежата си в София, Перник, Враца, а след месец – в началото на летния сезон, всички потребители по Черноморието, включително градовете Варна, Бургас и курортите, ще могат да използват LTE технология от VIVACOM. В средата на юни ще стартира мрежата в Пловдив и Русе, а до...
Vivacom
Vivacom подаде жалба срещу Apple заради нелоялни търговски практики в България
Vivacom подаде жалба срещу Apple заради нелоялни търговски практики в България
Vivacom са предприели правни действия срещу една от най-големите технологични компании, а именно Apple. Българският телекомуникационен оператор е внесъл жалба до Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Конкретната причина е злоупотреба с по-силна позиция от страна на Apple, което се е случвало при договарянето на условията за дистрибуция на iPhone в страната. Vivacom е единствения български оператор, който не предлага популярната серия смартфони.   Новата генерация на iPhone все още не се предлага в мрежата на телекома, въпреки съобщение публикувано в официалния им уеб сайт още в края на миналата година. Изглежда, че това се дължи на проблемите, пред които са били изправени Vivacom при договарянето на условията за разпространението на смартфоните с технологичния гигант. Това не е първият път, в който Apple е изправена пред подобни проблеми с мобилни оператори, но все пак е прецедент за територията на България.     Kомпанията оперира в България с юридическото лице Apple Inc. и може да бъде глобена с 10% от приходите си за предходната година. Технологичният гигант е генерирал от продажби $265 млрд. за 2018г., което означава, че Vivacom могат да получат $26 млрд., ако бъде уважена жалбата им, Всичко това се случва докато българския мобилен оператор е в процедура по продажба, като предварителните очаквания са дружеството да намери нов собственик срещу сума от порядъка на €1.2 млрд.   Още от Digital: Apple вече ще ни информира, ако софтуера забавя работата на iPhone
видео ревю
Samsung Galaxy S8+ (Тест на Хардуер и Батерия)
Samsung Galaxy S8+ (Тест на Хардуер и Батерия)
Новият + визуално изглежда още по-впечатляващо от обикновения S8, защото увеличеният му до 6.2” дисплей заема 85.4% от лицевата част на смартфона. Така той се превръща в рекордьор по този показател сред смартфоните които днес се предлагат на пазара. В горната и в долната частна на дисплея, рамката е само 6мм, като върху нея не е имало място за логото на Samsung.
видео ревю
Samsung Galaxy S8 и S8+ Хардуер, Батерия, Камера и Цена
Samsung Galaxy S8 и S8+ Хардуер, Батерия, Камера и Цена
Това е той, така дългоочакваният Samsung Galaxy S8, смартфонът който за първи път видяхме на живо преди броени часове и определено на мига постигана „Ефекта Wow”. 
видео ревю
Смартфон Coolpad Porto S E570
Смартфон Coolpad Porto S E570
Като хардуер, Coolpad са заложили на 1GB RAM памет и 4-ядрен процесор Mediatek MT6735P с 1GHz тектова честота. Тук е много важно да обърнете внимание на последните 3 символа, защото е много вероятно да объркате процесора с MediaTek MT6753 който вече е 8-ядрен и с по-висока тактова честота. От къде ни е познат той, ще разберете в това видео ревю.
Cloud
Партньорство между VIVACOM и pCloud в ИКТ сектора
Партньорство между VIVACOM и pCloud в ИКТ сектора
Стартира първото по рода си партньорство на българския пазар – българският телеком VIVACOM и швейцарската компания за облачни услуги pCloud обединиха своето ноу-хау, за да предложат иновативна услуга, която дава достъп на потребителите до облачно пространство и ултрабърза интернет връзка. 
DMCA.com Protection Status