Вероятно всеки един от нас е изпитвал проблеми с мотивацията за ежедневната тренировка. Vi e името на нова смарт джаджа, която е разработена да сложи край на този проблем. Всъщност под това име се крият умни слушалки, които усещат параметрите на тялото ви, следят тренировките и дават съвети. Vi представлява персонален инструктор с изкуствен интелект и е винаги на разположение да ви помогне да сте по-продуктивни.

 

 

Смарт джаджата разбира ежедневните ви навици и целите, които си поставяте и винаги намира как да ви мотивира максимално, информира Маshable. Интелигентното устройство също така е оборудвано с високоговорители на Harman, които се грижат за кристалното качество на звука. Vi се грижи за оптималния сърдечен ритъм и анализира в реално време показателите на мозъка и тялото ви.

 

 

Устройството следи калории, дистанция, надморско равнище и прави постоянни ревюта на представянето спрямо целите ви. Vi използва приятен женски глас, за да си комуникира с вас, да отговаря на въпроси и да ви насърчава да извлечете максималното от своята тренировка. Фитнес тракера се свързва с Bluetooth към смартфона и позволява да си общувате с AI асистент, чрез гласови команди.

 

Вижте фитнес гривна или смарт часовник - какво да изберем