Vertu е популярен бранд, който винаги е привличал вниманието ни с луксозните си смартфони. Компанията спази традицията и представи официално нова лимитирана версия на Signature Cobra. Най-интересната характеристика на устройството е дизайна. Бъдещите собственици на смартфона ще могат да се похвалят с корпус, в който са инкрустирани 439 отделни рубина. Скъпоценните камъни са подредени във форма на кобра, от което идва и името на модела. 

 

 

Очите на змията са направени от смарагд, който е допълнен от златни нишки и кристали. Лимитираната версия е проектирана от френската бижутерия Boucheron, предаде gsmarena. Любитен факт е, че ще бъдат произведени само осем бройки на модела, които ще се доставят до собственици с частен хеликоптер. Елегантният корпус от скъпоценни камъни и злато е причината за изключително високата цена на Signature Cobra, която достига до $360 хил.

 

 

Малцината, които могат да си позволят подобна сума ще разполагат с впечатляващо устройство, което съчетава модерните тенденции в сферата на технологиите и бижутерията. Vertu Signature Cobra се състои от 355 различни компонента, които са сглобени на територията на Великобритания. Ще е много интересно да проследим колко време ще отнеме на  Vertu да продадат на пазара осемте бройки на уникалния смартфон.

 

Вижте каква е историята на телефоните Vertu Signature