Та това е същото онова, но казано по друг начин. Казано така, че всички да го разберат, но не и Той.

Кой е Той?

Той е героят с главно G.

Той разбира почти всичко, но дали наистина е така ще разберем с този експеримент. Практиката ни на писане на материали показва, че един средно интересен материал бива прочетен в рамките на 30 мин около 1000 пъти, някои материали биват прочетени много повече пъти и много малко материали биват прочетени много малко пъти. Причините за това някои материали да не бъдат четени са 2 - или тема, която не вълнува никого или наличие на ключови думи или теми, които Героят не желае да дистрибутира в мрежата си. Та да видим какво ще се случи с този материал. Предполагам, че поне някой от вас разбира за какво става дума.

За да могат всички да разберат какво значи Версията ми 2020 е бъгава ще обясним какво е  компютърен бъг.

Термина компютърен бъг се появява през 1947 г. , когато компютрите били съставени основно от релета (вместо транзистори). Та на 9 Септември 1947 г. Една от машините Марк 1 престава да функционира. След внимателен преглед от инженерите Грейс Хопър открива между контактите на едно от релетата тази буболечка, която прилага в протокола и старателно записва случката.

 Това е бубулечката с главно Б

 

От тогава Bug (Бъг) става много използван термин за грешки в софтуера или хардуера. Термина бъгав става синоним на калпав (софтуер или хардуер) да да се върнем на:

 

Казано просто - буболечката с име като на това, което носят на главите си царските особи предизвика у повечето от нас да възкликнем -  Версията 2020 е бъгава, моля направете ъпдейт! Това в тези дни звучи като Спрете земята, искам да сляза.