Все повече хора използват приложения за запознанства от смартфона, като най-популярното име в тази сфера е Tinder. Въпреки все по-сериозната конкуренция поне засега потребителската база на Tinder е осезаемо по-голяма от всички останали приложения за тази цел. Нова функция се очаква да улесни един от ключовите компоненти в комуникацията между двама непознати, а именно първото съобщение. Това е доста важен фактор, особeно след като целта на разговора е евентуално запознанство. 

 

Самата функция се казва "Feed" и ще предоставя информация за това какво прави в реално време даден човек, с който имате съвпадение в Tinder. Вече ще виждаме допълнителен прозорец, в който са показани данни за последната активност, включително новите снимки, публикации в Instagram, предпочитани артисти и музикални албуми. Подобна информация може да е доста полезна и да ви даде повече идеи как да започнете разговора с човек, който харесвате в популярното приложение.

 

На този етап само ограничен брой хора могат да използват тази функция на смартфоните. Тinder Feed ще е разположена в Match List секцията на приложението и позволява с двойно кликване на пост в Instagram да изпратите съобщение базирано на нещата, които прави харесвания от вас човек. След това се отваря допълнителен прозорец, от който да продължите комуникацията и ще бъде ъпдейтван в реално време с нещата, които вълнуват вашето съвпадение в Tinder.

 

Вижте как GIF файловете могат да ни направят по-популярни в приложението Tinder