Android Auto е смарт платформа за водачи на автомобили, която предлага разнообразие от полезни функции. Софтуерното решение на Google гарантира, че едновременно следите какво се случва на пътното платно, но имате достъп до най-ценната информация.

Синхронизацията на смартфоните позволява да стартирате приложения, да слушате музика и да се забавлявате максимално, докато пътувате. Google често променят интерфейса, за да го направят още по-удобен и практичен за потребителите.

Последният ъпдейт предлага още няколко новости, които обхващат и Dark Mode режима. Компанията е добавила слайдер в менюто, позволяващ сами да активирате тъмния режим, когато желаете. Това ще премахне нуждата да чакате Android Auto да се адаптира към околните условия и да включи автоматично Dark Mode.

 

 

Новата актуализация включва икони за бърз достъп до комуникацията във всички популярни приложения. Допълнителен бутон "New" позволява да стартирате бързо нов разговор. Google са включили и функция за персонализиране на Launch Screen от смартфона, премиерата на нови раздели в мултимедийните приложения, съобщава AndroidPolice.

Включването на A-Z бутон за скролване ще ускори откриването и стартирането на приложения от интерфейса на AndroidPolice.

 

Още от Digital: Android Auto поддържа приложения от трети страни