Viber непрестанно тестват функции, с които да ни предоставят още по-добри възможности да общуваме с любимите хора. Разработчиците от Rakuten сега разкриха, че скоро ще можем да запазваме свои бележки и "То-Do" списъци. Това ще е възможно с интеграцията на новата функция "Му Notes. Съдържанието ще може да се активира директно от списъка с чатове. Viber твърдят, че създаването на бележка е също толкова лесно, колкото изпращането на съобщение.

 

Списъците с бележки и задачи, които пазите ще изглеждат по същия начин както останалите чатове в приложението. Въпреки това "My Notes" секцията ще предложи допълнителни инструменти, с които да улесни създаването и запазването на подобни документи. Можете лесно да проверявате бележките, за да видите кои задачи сте свършили и кои остават да бъдат отметнати от списъка, както и да ги синхронизирате между всичките си устройства, съобщава AndroidPolice.

 


Потребителите ще могат да настройват напомняния, което гарантира, че няма да забравят нещо важно. Интеграцията на "My Notes" е поредният опит на Rakuten да ни накарат да прекарваме повече време в приложението. Новата функционалност определено ще е полезна за доста потребители и вече се разпространява в световен мащаб. Все пак имайте предвид, че ще е необходимо време преди всички да можем да изпробваме този инструмент на Viber от своите смартфони

 

Още от Digital: Новата версия на Viber за Android вече поддържа черна тема