Microsoft вече се отказаха от опитите си да се превърнат във влиятелно име в мобилната индустрия. Въпреки това компанията залага на алтернативни начини, с които да се възползва от популярността на Android. Най-добрият пример е приложението Your Phone, което позволява да управлявате смартфоните от екрана на устройство с Windows 10. Това е полезна функция, която е още една причина да искате да използвате операционната система нa Мicrosoft, съобщава SlashGear.

 

Независимо колко популярни са смартфоните повечето хора разчитат на компютрите, за да свършат работата си. Много по-лесно и удобно е е да напишете съобщение от клавиатурата, а не от тъчскрийна на мобилната джаджа. Това е целта на приложението Your Phone, което предлага широк набор от функции, които улесняват значително работата ни. Нов ъпдейт предлага една от най-исканите от потребителите подобрения и това е поддръжка за Android нотификации.

 

 

Toва означава, че входящите известия от смартфона ще се синхронизират автоматично с началния екран на устройство с Windows 10. По този начин функцията позволява да преглеждате уведомленията на по-големия дисплей на компютър, което е доста по-удобно. За да се възползвате, обаче трябва да актуализирате мобилното приложение Your Phone към последната версия и да сте сигурни, че сте инсталирали последния ъпдейт за Windows 10, който е с номер 1803 .

 

Oще от Digital: Как да копираме снимки от Android смартфон на компютър с Windows 10