Facebook вече експериментират с нова функция, която да стимулира потребителите да използват Instagram. За да постигнат този ефект от компанията ще ни позволят да синхронизираме профилите си в двете популярни мобилни приложения. В момента имаме опцията да добави Instagram акaунт към Facebook Messenger. Следващата закономерна стъпка в тази интеграция е да можем да виждаме и използваме цялата информация в комуникацията си с други хора

 

След като синхронизирате своя профил в Instagram към Facebook Messenger ще имате достъп до всичките данни и списъка си с приятели. предаде nokiapoweruser. Функцията ще е особено полезна за хората, които активно използват двете приложения. Благодарение на нея компанията се надява да ни накара да прекарваме повече време в своите акаунти. В момента само ограничен брой потребители могат да използват този инструмент, но вероятно, че скоро ще е достъпен за всички.

 

Интеграцията на акаунтите между двете приложения е интересна идея, която ще увеличи времето, което прекарваме в профилите си. От друга страна това ще премахне необходимостта да използваме други конкурентни услуги, за да се свързваме с приятелите си. Остава само да се въоръжим с търпение. за да може всички ние да използваме тази функционалност в профилите си във Facebook Messenger и Instagram.

 

Oще от Digital: 10 скрити функции във Facebook Messenger, които може би не знаете