Viber се очаква да представят нова функция за създаване на тайни чатове в следващите няколко дни. Тя ще е достъпна, както за смартфоните с Android, така и за iOS. Eдно от най-интересните подобрения в новите чатове на Viber е, че премахват възможността да се правят скрийншотове. Това означава, че човека, с когото комуникирате няма да има как да запише разговора ви. Първоначално тази функция ще може да се използва само на Android.

 

Собствениците на устройствата с iOS няма да работят с нея, заради софтуерни ограничения в платформата на Apple, информира VentureBeat. Все пак те ще получават нотификация, ако човека, с който говорят е направил скрийншот. Новите тайни чатове във Viber ще позволят предварително да зададете време, след което цялата комуникация ще се изтрива от профилите и устройствата ни.

 

Потребителите ще мога да ги "скриват" и с въвеждането на PIN код, без който съобщенията в тях няма да се отварят.Тайните чатове във Viber премахват и възможността приятелите ви да препращат съобщенията към други хора. Припомняме ви, че компанията вече представи и нова функция, позволяваща да пазарувате директно от мобилното приложение. Предстои да видим дали новите подобрения ще превърнат Viber в по-предпочитаната платформа за комуникация.

 

Вижте как да използваме мигновените видео съобщения във Viber