Facebook разкриха повече детайли за подобренията, които ни очакват в мобилното им приложение. Компанията работи над няколко интересни функции, които скоро ще са достъпни за собствениците на смартфони. Благодарение на тях ще можем още по-лесно да споделяме съдържание и да се свързваме с любимите си хора. Най-голям интерес предизвиква възможността да добавяме музика към снимките и видео клиповете, които качваме в социалната мрежа. Това е едно от най-исканите подобрения от потребителите. 

 

Интеграцията на Music on Facebook Stories ще ни позволи да споделяме още по-атрактивно съдържание в профилите си. Функцията ще е достъпна както за историите, които публикуваме, така и за News Feed, съобщава официалния уеб сайт на компанията. В крайна сметка това означава, че можете да направите снимка или видео клип с камерата или да изберете мултимедия, която пазите на смартфона си. Трябва да кликнете върху стикер иконата и да изберете парчето, което искате да прикачите към тях.

 

 

 

Другите потребители ще виждат информация за името на песента и изпълнителя. Facebook ще ни позволят да персонализираме своите истории и с допълнителни ефекти. От компанията уточниха, че планират да разширят обхвата на функцията Lip Sync Live до повече държави. Следващият ъпдейт на приложението ще показва и текста на песните. В заключение ще отбележим, че гореизброените промени ще са достъпни за всички потребители в следващите няколко седмици. 

 

Oще от Digital: Четири функции на Facebook, които можем да подобрим