Google Inbox е нова атрактивна услуга на компанията, с която тя иска да промени представата ни за начина, по който създаваме и управляваме имейл кореспонденцията си.  От своя страна тя има изчистен интерфейс и е създадена, за да се фокусирате само върху важните събития и контакти, а също позволява да триете съобщенията, веднага след като сте ги изпратили. Google Inbox е удобна за организиране на електронната ви поща, но досега се отличаваше с едно доста странно ограничение.

 

В случая става въпрос за възможността ръчно да изтриете съобщенията, които съхранявате в Trash и Spam папките в своите профили. За щастие от Google са обърнали внимание на този проблем и започнаха да разпространяват ъпдейт за услугата, който ви позволява да го направите, предаде Engadget. По този начин след актуализацията вече ще виждате “Empty Trash/Spam” бутони в папките, с които сте организирали своите имейли.

 

Услугата позволява лесно да подреждате съобщенията си в отделни групи, за да може да ги откривате бързо, а също да виждате от едно място информация за всичките си покупки, резервации и предстоящи полети, да създавате бележки със задачи и др. Можем да сме сигурни, че включването на новата функционалност ще улесни и привлече много допълнителни потребители към Google Inbox. Въпреки популярността на приложения като Viber, WhatsApp, Facebook Messenger много хора продължават да комуникират предимно с имейли и тази услуга на компанията е създадена именно, за да бъде максимално полезна именно на тях.

 

Вижте услугата Google Inbox вече е достъпна за всички потребители