Вероятно ви се е случвало да допуснете правописна грешка или да изпуснете цифра от телефонен номер, който изпращате на приятел? Най-добрият вариант да си спестите неудобството е да има как бързо да редактирате съобщението и да коригирате грешката. Не всички популярни мобилни приложения за комуникация, обаче поддържат тази функция. Новата версия на Viber, която вече се разпространява до потребителите също предлагат подобна възможност, информира AndroidPolice. 

 

Oпцията да редактираме изпратените съобщения в мобилните приложения досега бе едно от най-желаните подобрения. След като въведете корекции в дадено съобщение ще се появи допълнителна икона, която информира неговия получател, че сте променили текста. Първоначално това ще е възможно единствено за смартфоните с Android. Компанията допълнително ще разкрие плановете си да интегрира функцията към устройствата с iOS. Aктуaлизацията включва още няколко новости. 

 

 

Така например вече може много по-лесно и бързо да правим скрийншоти във Viber и да ги споделяме с хората от списъка ни с контакти. Предвидени са и традиционните пачове, които отстраняват настоящи бъгове в работата на приложението. За да редактирате изпратено съобщение е необходимо да задържите продължително върху него и да кликнете бутона "Edit". Интеграцията на тази функция със сигурност ще се хареса на потребителите и ще ги накара да прекарват повече време в профилите си.

 

Oще от Digital: Ето как да смените номера си във Viber без да загубите чатовете с приятелите