Планирането на пътуване с любимите хора или приятелите никога не е било лесна задача. Има много приложения за тази цел, а Skype също искат значително да улеснят целия процес. Нова функция в популярната услуга ще позволи само с няколко кликвания да купите билет за събитие или да планирате предстоящо пътуване. За да постигнат този ефект Skype са разработили допълнителни плъгини на TripAdvisor и StubHub, които в кратки срокове ще са достъпни за всички потребители. Това означaва, че няма да е нужно да отваряте външни приложения.

 

Интеграцията на TripAdvisor и StubHub в Skype профилите ни определено е доста полезно нововъведение, което ще спести време на много хора. Добавянето на информация от тях в групови чатове става с "Аdd" бутона в менюто, информира Engadget. След това трябва да изберетe дестинация и да потърсите за хотели, ресторанти, концертни зали и други забележителности в съответния район. Интересните неща, които откриете могат да станат достояние на всички участници в чата с избора на "Send" бутона в груповия чат.

 

Добавянето на Trip Advisor към чат в Skype

 

Aбсолютно по същия начин работи и StubHub разширението в Skype. Трябва единствено да го отворите и да изберете билети за желаното от вас събитие. Можете лесно да изпратите информацията до хората в груповия чат с уникален линк, генериран от StubHub. Вашите приятели е нужно само да кликнат върху него, за да видят данните за събитието и на свой ред да си резервират места. Новата функция ще стане част от Android и iOS версията на Skype, но е предвидена още интеграция за Windows 10 и macOS.

 

Eто колко мобилен интернет изразходват разговорите в Skype