Sony официално потвърдиха, че популярните игри за конзолата PS4 вече са достъпни в облачната услуга PlayStation Now. Това означава, че всеки потребител с абонамент за нея вече ще може да избира от атрактивна колекция, наброяваща над 500 игри. Услугата позволява да стриймвате игрите от конзолата на компютри с Windows. За да се възползвате от тази функция трябва да платите месечна такса от $20. Включването на заглавия за PS4 бе едно от най-желаните подобрения в PS Now от потребителите.

 

Досега бе възможно единствено да стартираме игри за PlayStation 3. Sony потвърдиха, че периодично ще добавят нови заглавия към своя каталог, което ще превърне услугата в още по-атрактивен избор за геймърите, предаде TheVerge. PlayStation Now поддържа облачна технология, което означава, че не трябва да чакате да се изтеглят игрите. Компанията разкри и имената на първите 20 заглавия за PS4, с които можете да се забавлявате в услугата. Ето и кои са те:

 

Killzone Shadow Fall
God of War 3 Remastered
Saints Row IV: Re-Elected
WWE 2K16
Tropico 5
Ultra Street Fighter IV
F1 2015
Darksiders II Deathinitive Edition
Evolve
MX vs ATV Supercross Encore
Resogun
Helldivers
Broken Age
Dead Nation: Apocalypse Edition
Grim Fandango Remastered
Akiba’s Beat
Castlestorm Definitive Edition
Exist Archive: The Other Side of the Sky
Nidhogg
Super Mega Baseball

 

До края на годината ни очаква премиерата на още игри на популярни разработчици като Codemasters, Capcom, 2K и Sony Interactive Entertainment. Sony също така обещаха в следващите няколко седмици да разкрият повече детайли за плановете си. Включването на PS4 игри към каталога на PlayStation Now определено ще се хареса на много потребители.

 

Вижте как да контролираме PlayStation 4 със смартфон