Google постоянно експериментират с интеграцията на нови функции, които подобряват и улесняват гледането на клипове от смартфоните. Само преди дни компанията ъпдейтна уеб версията на YouTube с опцията за ускорение със скорост 1.75х на видеото, което гледаме. Тази функция бе едно от най-исканите подобрения сред доста потребители. По всичко личи, че Google са обърнали специално внимание на желанията им, тъй като много скоро тази функция ще е налична и за смартфоните с Android.

 

Някои хора вече имат достъп до опцията за промяна на скоростта на видео клиповете в YouTube с 1.75х кадъра и се очаква в кратки срокове да е налична за всички. Припомняме ви, че досега стандартните опции, които предлага услугата включваха .25x, .5x, .75x, Normal, 1.25x, 1.5x и 2x. Новият ъпдейт добавя и 1.75х към тях за хората, на които 2х е твърде бързо, а 1.5х твърде бавно, съобщава AndroidPolice. Вероятно в следващите няколко седмици функцията ще е достъпна и за платформата iOS.

 

 

Ако искате да промените скоростта на даден клип в YouTube от смартфона е необходимо да кликнете върху класическото меню с трите вертикални черти в горния десен ъгъл. След това изберете от допълнителния прозорец опцията "Playback Speed", където ще видите осемте различни възможности. За нас потребителите е добре да разберем, че компанията постоянно се старае да ни предоставя разнообразни функции, с които да се забавляваме, докато гледаме видео в YouTube профилите си.

 

Oще от Digital: Как да печелим пари от YouTube канал