Viber е една от най-популярните мобилни приложения за комуникация в интернет. Потребителите разполагат с разнообразни възможности да общуват и изразяват себе си със стикери и друго мултимедийно съдържание. Viber Communities e последната иновация, с която не може да се похвали нито един от конкурентните на Viber в индустрията. Това е опция, предлагаща възможността да стартирате чат стая с до 1 млрд. души. 

 

На практика Viber Communities позволявa собствениците на смартфони да създадат чат, в който да участват всички хора с Viber акаунти. По този начин Viber ще продължи да изпълнява мисията си да сближава хората и да им позволи да общуват безплатно и свободно, независимо в коя точка на света се намират. От официалния блог на Viber също така информираха, че скоро ще предоставят допълнителни функции, с които да генерираме приходи от Viber Communities

 

 

 

Създателите на приложението вярват, че това е добра възможност за представителите на бизнеса да комуникират с неограничен брой свои фенове. В същото време новата функция вероятно ще се хареса на обикновените потребители, които могат да създават разнообразни общности от хора, които следват същите интереси и да си комуникират ежедневно с тях. В заключение ще отбележим, че за стартиране на чат стая във Viber Communities са нужни само няколко кликвания.

 

Oще от Digital: Вече можем да редактираме изпратени съобщения във Viber