Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
5 резултата за usb портове
кабели
Кой кабел е по-надежден? Lightning или USB Type-C?
Кой кабел е по-надежден? Lightning или USB Type-C?
Замисляли ли сте се, колкото близки са всъщност концепциите на  Lightning кабелите и USB Type-C, но и колко различни.  На първо място и при двата няма значение как е поставен жака. Ще ви припомним, че едно от основните неудобства на microUSB е, че трябва да гледаме как е обърнат той. Като не са единици случаите на повредени портове в смартфон именно по тази причина.
usb портове
Как джаджата ChargeKеy ще улесни зареждането на iPhone
Как джаджата ChargeKеy ще улесни зареждането на iPhone
Устройството е съвместимо със смартфоните iPhone 5, 5C и 5S, a също и с всички таблети на компанията, които иматмLightning конектори.
Windows
USBDeview 1.80 (32-bit)
USBDeview 1.80 (32-bit)
автомобили
Защо не е подходящо да зареждаме смартфоните си от USB порта в автомобила
Защо не е подходящо да зареждаме смартфоните си от USB порта в автомобила
Aко сте имали възможността да шофирате нов автомобил сте забелязали колко лесно можете да използвате и зареждате смартфона, докато пътувате. Новото поколение модели на водещите производители позволяват да ги свързвате безжично към инфотейнмънт системите и имат различни хъбове с USB портове. Едва ли има по-лесен начин да работите и поддържате батерията на смартфона заредена, докато шофирате. Оказва се, обаче, че ситуацията е малко по-различна.      Вградените USB портове в автомобилите имат твърде малък ампераж, което означава, че ще отнеме много по-дълго време да заредите джаджата си, спрямо зарядното в дома ви. Ситуацията се усложнява още повече, ако искате да използвате устройството, докато го захранвате. Oт HowToGeek направиха интересен експеримент, за да разберат точно колко голям е този проблем и резултатите от него са доста интересни. При повечето автомобили USB портовете осигуряват едва 0.5A.     Toва може да е достатъчно да си пуснете музика от USB флашка, но няма да ви свърши работа да поддържате нивото на батерията на смартфона, ако например използвате навигацията. Дори портовете, които са предназначени специално за зарядни осигуряват максимум 1A. В този случай не трябва изобщо да използвате смартфона и скоростта, с която ще се покачва нивото на батерията също ще продължи да е доста ограничена. Най-добрият вариант е да си купите допълнително зарядно за автомобил.   Вижте какво трябва да знаем за безжичното зареждане на смартфоните
Windows
USBDeview 1.80 (64-bit)
USBDeview 1.80 (64-bit)
DMCA.com Protection Status