Всеки от нас обожава да заснема вълнуващите мигове около себе си с камерата на смартфона и да ги споделя с приятелите си. Вероятно ви се е искало да разполагате с полезен инструмент, с който да редактирате и промените начина, по който изглеждат снимките ви. Ако е така най-доброто решение за вас е приложението Prisma, което превръща кадрите в картини и дигитално изкуство. Oще по-интересното е, че то използва стилове и теми на известни художници като Пабло Пикасо и Винсент ван Гог.

 

Този ефект се постига със специален алгоритъм с машинно обучение, информира VentureBeat. Всеки, който е пробвал приложението се е уверил в неговите предимства и качества. Услугата за излъчване на видео в реално време Facebook Live също ще ви позволи до броени дни да работите с филтрите на Prisma. Потребителите ще могат да ги използват в своите стрийминги благодарение на интеграцията на Prisma Live. Първоначално ще са достъпни 10 филтъра, но техния брой ще бъде увеличен до 17 малко след като функцията е достъпна за всички. 

 

Създателите на мобилното приложение планират да включат поддръжка за GIF файлове в следващите месеци. В началото на месеца Prisma предложиха нов инструмент, с който да правим видео клипове с дължина от 15 секунди. Интеграцията на Prisma към други популярни услуги като Facebook Live е сигурна гаранция, че то ще става още по-популярно сред потребителите. Moжем да се надяваме, че по-скоро филтрите на Prisma ще са достъпни в услугата за излъчване на живо на Facebook.

 

Вижте какво представлява приложението Prisma и как работи