Природата често ни предлага уникални гледки, които често траят много кратко и не винаги разполагаме с подходяща технология за да можем да ги документираме, особено когато иде реч за атмосферни явления е необходимо сериозна подготовка и много късмет.


 

Днес обаче природата беше изключително щедра. В продължение на около 20 минути над София имаше огромна дъга, която можете да видите заснета без никаква подготовка с Huawei Mate 20 Pro. 
 


 

 

Премиерата на този модел беше през 2018 г., а след него се появи Huawei Mate 30 Pro, съвсем наскоро Huawei P40 Pro, през лятто очакваме Huawei Mate 40 Pro а през 2021, вероятно през месец март и Huawei P50 Pro

 

За всички предстоящи модели Huawei ще трябва да се справи не само с липсата на Google PayStore (GMS) заради забраната от страна на американското правителство към Google да лицензира PlayStore за устройствата на Huawei, но и с новата забрана към тайванския производител на чипове - TSMC да произвежда чиповете Kirin за Huawei. 


Въпреки всички трудности Huawei не спира да инвестира в подобряване на мобилните технологии. В следващите публикации ще ви разкажем за някои от предстоящите патенти на Huawei, както и за слуховете за визията и спецификациите на Huawei P50 Pro, който се очаква на пазара през пролетта на 2021 година.