Купете ултразвукова гривна против комари с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Лятото е сезонът в който най-често сме извън града – на море, в планината, разхлаждайки на река или язовир. Наистина е приятно, но на тези места през лятото често се среща едно насекомо, което всички мразим и ухапването на което води до неприятни червени петна по кожата, в комбинация с ужасен сърбеж.

 

 

Да не говорим, че освен този дискомфорт, понякога ухапването на тези гадинки води до сериозни болести, като най-често срещаните, пренасяни от това насекомо в България са Марсилска треска, Западнонилска треска и Лаймска болест.  Досетихте се – тази малка, досадна и много омразна животинка е коматът, но има едно Smart решение, което ще ви спаси от нея.

 

 

Ултразвукова гривна против комари на Smartfonix е компактно, практично и ефектно решение, което не унищожава комарите, но ги гони далеч от вас. В средата на гривната има микрокомпютър, който работи на ултразвукова честота, генерирайки звук, който дразни слухова и нервната система на комарите, които по този начин стоят настрана от вас. Защитата е двойна, защото звукът също така наподобява този, издаван от мъжките комари, от които женските бягат. А както знаем, хапят само женските комари.

 

 

Устройството е с две степени на работа, като по-силната се използва когато сте в движение, а по-слабата докато седите някъде или дори спите. Да, звукът на гривната не пречи на съня и дори действа приспивно. Ако не искате да имате гривна върху ръката си по време на сън – няма проблем, микрокомпютърът може да се свали и остави до вас. Благодарение на вградената 70 mAh Li-ion батерия, устройството може да работи до 130 часа без прекъсваме. Зареждането  пък става за 30 минути и за него ви е нужен microUSB кабел, който имате в комплект с джаджата.

 

 

Гривна против комари е универсална за мъже и жени.  Като размер пасва за китки с диаметър от 19см до 24см. Тя е направена от специален антиалергичен материал силикон, който не запарва и не дразни кожата. Ултразвукова гривна против комари на Smartfonix е влагоустойчива, тоест спокойно можете да миете ръцете си без да я сваляте.

 

 

Лечение при ухапване от комар

Ако вече сте ухапани от комар и се чудите какво може да се направи след ухапване от това насекоми? Най-честите съвети са:  да измиете мястото със сапун и да направите охлаждащ компрес. Ако нямате специално лекарство с антихистамини или кортикостероиди, съветите са да се използват кедър, лимон, карамфил, цитронела, мента или лавандула.

 

 

Как да се предпазим от комари

Нашият съвет е да действате превантивно и да си вземете ултразвукова гривна против комари на Smartfonix. По този начин ще решите предварително потенциалният проблем с комарите за следващият път, когато ще сте сред природата или в близост до водни басейни и блатисти местности, къмпингувате, ловите риба или сте просто в парка. Ако искате да разберете колко струва гривната против комари в момента в който гледате това видео ревю, можете да го направите, като посетите официалният сайт на вносителя – Smartfonix.com