Купете Ulefone S10 Pro с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В повечето случаи избираме бъдещият си смартфон по дизайн. За нас е важно той да изглежда модерно, да е със запомняща се визия и чак тогава добавяме изисквания като мощен хардуер, голям дисплей и добра камера. Друг важен фактор който накланя везната при избора е цената. На пазара има много скъпи смартфони за около и над 2000лв които се купуват през телекомите на изплащане, но съгласете се – доста хора биха предпочели еднократно да платят 100-200лв, отколкото 24 месеца по 50-60лв в комбинация със скъп тарифен план. В това свое видео ревю, Digital.bg ще ви покаже Ulefone S10 Pro – един бюджетен смартфон с много красив дизайн и параметри които покриват изискванията на почти всеки средностатистически потребител.

Освен зарядно, кабел за пренос на данни и книжки с инструкции, в кутията на S10 Pro намираме и два бонуса – допълнителен протектор за дисплея и предпазен силиконов кейс който обгръща смартфона изцяло и го предпазва много добре, дори от към дисплея. Когато  поставим по лице върху равна повърхност устройството, дисплеят му не се докосва до нея, а стои подпрян на периферната част на кейса с релефна, имитираща карбон текстура.  

 

Ulefone S10 Pro се предлага в три цветови разновидности – черна, златна и Auroreous. Последната е много ефектна и не случайно носи това специфично име. Цветът прелива от тъмно синьо към лилаво и в зависимост от светлината под която гледате гърба на смартфона, той изглежда различно. Формата на S10 Pro е ергономична и благодарение на извитата си периферия и 2.5D дисплея, той приляга плътно към ръката ни, както когато говорим, така и когато го държим хоризонтално при браузване или игра на игри. С размери 149.2мм на 72.2мм и дебелина от 9.65мм, S10 Pro се побира лесно навсякъде – в тесен джоб или в малка дамска чанта. Формата и цветовете му го правят универсален и подходящ както за дамите, така и за мъжете.

 

Ulefone S10 Pro е Dual SIM, като двете карти се намират под сваляемият заден капак.  Там е и  micro SD слотът за карта памет, като трите гнезда са отделни и достъпът до тях става без да се налага да сваляте батерията – удобно и практично решение от страна Ulefone. Същото можем да кажем и за разположението на аудио жака и захранващият порт горе по периферната част. Особено ще оцените това в моментите в които сте в кревата и работите телефона, а той се зарежда.

 

Останалата част от периферията е стандартна – бутонът за активация и курсорът за звука са в ляво, микрофонът е долу, а високоговорителят, в долната част на гърба. Тестовете ни показват, че при разговори събеседникът ни, ни чува добре, ние него също. Когато слушаме музика на високоговорител, тя е сравнително силна и без изкривяване. Ето и един саунд тест от който да добиете реална представа. Независимо, че Ulefone S10 Pro е смартфон от бюджетен клас, той има на разположение Fingerprint.

 

С пръстов отпечатък можете да отключвате смартфона си, като така избягвате досадното въвеждане на пароли или символи върху дисплея. Имате и още един „мързелив“ начин за отключване – Face Unlock. Тук с помощта на специален софтуер, предната камера разпознава дали вие стоите пред нея и на база биометрични характеристики, решава дали да отключи S10 Pro с готовност за работа. Тестовете ни показват, че както Fingerprint, така и Face Unlock работят отлично.

До тук с дизайна, използваните материали, размери и ергономия при Ulefone S10 Pro. Във втората част от видео ревюто което Digital.bg освети на този интересен смартфон ще разгледаме „Notch“дисплея му, хардуера, софтуера и батерията му. Ако сте нетърпеливи и любопитни да научите в аванс още за смартфона, както и това каква е точната му цена в момента в България, можете да посетите официалната страница на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com