Купете Ulefone S1 Pro с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Dual SIM 4G смартфон с ниска цена и добра камера– доста потребители търсят тази комбинация, но за съжаление такива устройства на пазара в България към момента са единици. Но да бъдем оптимисти „единици“ е повече от нищо. В това свое ревю Digital.bg ще ви покаже един от тези бюджетни и качествени модел, които заслужават вниманието ви. Уважаеми дами и господа - Ulefone S1 Pro

Самото наименование подсказва, че това е ъпгрейдната версия на смартфона Ulefone S1, който също сме ви показвали неотдавна. Подобрението е само при камерите и вградената памет, а дизайнът на двата модела е един и същи – изчистен, елегантен и ненатрапващ се. Корпусът е направен от ефектно обработен поликарбон, не се цапа и е устойчив на амортизация. Въпреки ниската цена на смартфона, периферната му рамка е направена от метал.

 

С размери 148.6мм на 70.7мм, Pro се побира лесни във всеки, дори по-тесен джоб. Профилът му е дебел 9.55мм, а теглото 183гр. Ъглите на S1 Pro са заоблени и той е удобен за държане както при разговори вертикално, така и при браузване, гледане на видео или игра на игри хоризонтално.

 

Дисплеят е с достатъчно голяма 5.5" зрителна площ и е AllScreen - заема цели 90.1% от цялата лицева част на корпуса. Резолюцията е 960х480 пиксела, а съотношението на страните е оптимизирано за гледане на видео и Game Play - 18:9.

 

В основата на хардуера на телефона стои CPU MediaTek MT6580A. То има 4-ядра с честота 1.3GHz, които си партнирас 1GB RAM памет. Вградената памет пък е 16GB, които посредством microSD карта, могат да се увеличат с до 64GB. Като увеличението няма да е за сметка на една от двете SIM карти, защото слотът не е от хибриден тип.

 

Операционната система под която работи Ulefone S1 Pro е Android 8.1 Oreo (Go Edition), който е оптимизиран за работа при смартфони с по-слаб хардуер. В него е премахнато всичко излишно, което би забавило работата ви.

 

За разлика от стандартният Ulefone S1, при който камерите не блестят с някакви сериозни характеристики, при Pro версията вече имаме на разположение двойна задна камера с 8MP (интерполирани до 13MP) + 5MP, благодарение на които не сам осе правят достатъчно качествени снимки, но е възможно да правите и кадри с "Ефект Бок" при който фона е дефокусиран, а обекта на преден план е на фокус.

 

Предната селфи камера е 2 MP, които са интерполирани до 5MP и има апертура ƒ/2.2. Тоест можете да правите не лоши кадри с минимален шум, дори когато околната светлина е в дефицит. Високата светлосила е продиктувана и от друго - S1 Pro разполага Face Unlock софтуер, който с помощта на предна камера разпознава лицето ви на база 128 маркера и за само 0.2 секунди отключва смартфона.

Ulefone S1 Pro има Li-Po акумулаторна батерия с 3000mAh заряд. Той е достатъчен за 6 часа непрестанно гледане на видео, 23 часа слушане на музика, 11 часа разговори или 250 часа в режим на изчакване.

 

Ако искате да разберете на каква цена се продава в България Ulefone S1 Pro към момента в който четете тази статия, можете да посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com