Красив смартфон с огрооомна батерия. Кой не иска подобно устройство?! Ulefone Power 3L идеално се вписва в тези параметри и не само, той има голям дисплей, надежден хардуер и камери които правят хубави снимки.

 

Дизайн

Дизайнът на телефона е ефектен и запомнящ се. Корпусът е направен от здрав поликарбон в комбинация с метал. Преобладаващите форми са заоблени и така телефонът е удобен за държане в ръка. Габаритите на корпуса са 159.3мм на 75.8мм, дебелината е 10.7мм, а теглото 220гр. Цветовите разновидности са две – черна и златна. Върху гърба на телефона има вграден Fingerprint сензор който го отключва за 0.1 секунда. За 0.2 секунди пък се отключва Power 3L чрез Face Unlock функцията предната камера.

 

All Screen дисплеят на телефона е с 6" диагонал със съотношение на страните 18:9. Резолюцията е 1440x720 пиксела. Яркостта е над средно ниво и дисплеят е добре видим, дори навън под ярко слънце.

 

Централният процесор на Ulefone Power 3L е 4-ядрен MediaTek MT6739 с тактова честота 1.5GHz. RAM паметта е 2GB, а вграденто пространство за съхранение на информация е 16GB. Обемът може да се увеличи с до 128GB посредство microSD. Тук е момента да кажем, че Power 3L е Dual SIM 4G LTE. Операционната му система е поверена в ръцете на Android 8.1 Oreo. Телефонът разполага с GPS+Glonass навигация, NFC+Google Pay

Върху гъба на смартфона на Ulefone има две камери - 8MP интерполирани до 13MP и втори помощен сензор с 5MP. С негова помощ можете да правите снимки с "ефект Боке". Апертурата ƒ/1.8 ви позволява да правите не лоши снимки при по-слаба осветеност, а при пълен мрак, на помощ идва двойна LED светкавица. Предната селфи камера е 2MP които са софтуерно интерполирани до 5MP, а апертурата е ƒ/2.0.

 

Както стана дума, а и подсказва наименованието му - Ulefone Power 3L има батерия с огромен заряд. Li-Polymer акумулаторът е с 6350mAh заряд, който е достатъчен за няколко дни комбинирана работа, 25 часа непрестанни разговори или 1200 часа в режим на изчакване. В комплект с телефона върви Quick Charge 5V, 2A зарядно.

 

Цена

Каква е цената на Ulefone Power 3L към момента в който четете тази статия, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com