Големите дисплеи с висока резолюция, дългият живот на батерията и качествените камери са сред водещите предпочитания при избора на нов смартфон. Teзи спецификации не е задължително да са свързани с висока цена и могат да са уникална характеристика и на по-достъпните смартфони.

 

Любопитно: 5 изгодни смартфона, които си заслужава да купите преди Черния петък (Видео)

 

Подходящ пример е Ulefone Note 9P, който съчетава тези функционалности и дори добавя още повече изненади на своите потребители. Ако сте човек, който често гледа мултимедия и видео от смартфоните ще останете доволни от големия 6.52" дисплей, който има Waterdrop дизайн и 2.5D извито стъкло в краищата.

По този начин новото предложение на Ulefone ще ви позволи да се насладите на мултимедийното съдържание, телевизионните предавания и игрите в HD+ резолюция.

 

 

Mинималистичният дизайн на смартфона му позволява да заеме голяма част от пространството в предната част, за да ви потопи буквално в кадрите, които гледате. Въпреки 6.52" екран с HD+ разделителна способност не е необходимо да се притеснявате за живота на батерията, тъй като Ulefone Note 9P има 4500mAh капацитет.

 

 

Това ще гарантира, че разполагате с достатъчно време с едно зареждане дори при активна работа за повече от денонощие. Любителите на фотографията ще могат да се забавляват и проявят креативността си с три модула в задната част, които съчетават 16МР, 5МР Маcro и 2МР сензори. Поддръжката на HDR видео също е предимство на камерите в Ulefone Note 9P.

 

 

Другите спецификации включват 12-нанометров процесор на MediTek, който е допълнен от 4GB RAM. Вградената памет е 64GB, но може да се увеличи с microSD слот за памет карта. Ulefone Note 9P е базиран на Dual 4G VoLTE технологията и има сензор за пръстов отпечатък, който е разположен на гърба.

Иновативна система за лицево разпознаване може да анализира за секунди 128 биометрични точки, за да идентифицира мигновено потребителите. Ulefone Note 9P е атрактивно предложение за потребителите с динамичен начин на живот, осигурявайки добри възможности за мултитаскинг, гейминг и фотография при това на изгодна цена.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix