Ulefone Armor X2 е издръжлив смартфон, който е създаден да оцелява във всевъзможни условия и е подходящо решение за любителите на екстремните спортове. Устройството има IP68 протекция, която му позволява да се използва безпроблемно във вода на дълбочина от 1.5 метра или да издържи цяло денонощие, ако е потопен в бетон. Покритието на Ulefone Armor X2 е достатъчно здраво, за да не се притеснявате, ако го изпуснете на твърда повърхност от височина до 1.2 метра. 

 

 

Toзи модел освен защита срещу вода и удар е оптимизиран да работи при екстремни температури в амплитуда между -20 и +60 градуса по Целзий. На практика независимо от натоварването, на което смятате да го подложите смартфона ще ви изненада със своята издръжливост. Ulefone Armor X2 e чудесен избор и за хората, които постоянно гледат мултимедия, играят любимите си игри или работят с приложения. Смартфонът предлага 5.5" екран с HD+ резолюция от 1440х720 пиксела и съотношение 18:9.

 

 

Високата производителност се гарантира от четириядрен МеdiaTek MT6580 процесор с 2GB RAM, който се допълва и от 16GB памет. В задната част има двойна камера с 13МР и 5МР резолюция, като отпред е разположен и 8-мегапикселов сензор за селфита. Ulefone Armor X2 работи с Android 8.1 Oreo и също така предлага слот за две SIM карти и батерия с мощност от 5500mAh. Смартфонът е базиран на ултрабърза система за лицево разпознаване с време за реакция от 0.2 секунди и може да се купи на атрактивна цена на българския пазар.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix