Ако сте ловец, рибар, планинар, любител на офроуда и екстремните спортове - Ulefone Armor Mini е идеалният телефон за вас. Той може да се мокри, изпуска, цапа и мие с чешмяна вода. Можете да го пипате с изцапани с машинно масло ръце, да го хвърляте в снега, калта и пясъка, като това по никакъв начин не трябва да ви притеснява по две причини. За първата се досещате още от името му Ulefone Armor Mini е брониран, а втората – това е изключително ниската му, направо евтина цена.

Телефонът е гумиран и всички пролуки през които може да проникне вода или прах са закрити. Той притежава IP68 сертификат за протекция който позволява потапяне във вода с дълбочина до 1.5 метра, за до 30 минути. Независимо от високата си протекция  Armor Mini не е огромен - с профил от 21мм, той е удобен за държане при разговори и за носене в джобове.

Устойчивият телефон на UleFone има батерия с цели 2500mAh заряд. Те са достатъчни за 12 часа непрестанни разговори или цели 21 дни в режим на изчакване. Dual SIM телефонът може да се използва и като външна батерия с която да зареждате нуждаещи се от енергия устройства като смартфони, Smart часовници и други джаджи.

В корпуса на Ulefone Armor Mini има водоустойчива камера, вграден силен фенер и забележете – радио което можете да слушате, без към телефона да са свързани слушалки. Цветният дисплей е 2.4" диагонал, а за хардуера отговаря процесор MediaTek MT6261D.

 

Каква е актуалната цена на Ulefone Armor Mini в момента в България, можете да разберете, ако посетите официалният сайт на вносителя Smartfonix.com.