Купете Ulefone Armor 7 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В това свое видео ревю, екипът а Digital.bg ще ви покаже един от най-добрите бронирани смартфони в света за 2019г. Всъщност модела се появи в края на годината, така, че спокойно може да бъде определен и като един от най-добрите за 2020г. Уважаеми дами и господа - Ulefone Armor 7.

Това, че телефонът е по-специален си проличава още в момента в който виждаме кутията в която идва при нас. Тя е с ефектна рифелова текстура и размери, които подсказват, че вътре освен Armor 7 има и доста богата съпътстваща окомплектовка. Тя включва връзка за закачване на ръка, цял кит за поставяне на стъклен протектор за дисплея, бързо зарядно, кабел за пренос на данни и цели три донгъла. Един към microUSB, който ви позволява да използвате старото си зарядно в автомобила и други microUSB кабели. Вторият преход е към пълноразмерен USB порт, който ви позволява да свържете към Armor 7 клавиатура, флашка или да прехвърляте от енергията му на други смартфони, защото поддържа функцията Reverse Charge. Третият преходник е за свързване а слушалки, защото по корпуса на Armor 7 няма 3.5мм аудио жак.

Цялата периферия а смартфона е максимално защитена и по цялото ѝ продължение има само един отварящ се капак. Под него се намират слотовете за 2 SIM карти и допълнителна карта памет. Тук е момента да отбележим, че Ulefone Armor 7 е DUAL SIM 4G LTE, което означава, че и с двете карти можете да имате бърз интернет и качествена телефония. Дизайнът а смартфона е типичо мъжки, такива са и размерите му - 165.85мм а 81мм стоят добре в голяма мъжка ръка. Въпреки големите размери обаче Armor 7 е много елегантен и изчистен.

 

 

Корпусът е комбинация от метал и здрав поликарбон с гумирана обработка. Ъглите са допълнително подсилени и при едно евентуално падане дисплеят е защитен. Armor 7 има IP68/IP69K и MIL-STD-810G сертификати за протекция, които му позволяват потапяне във вода с дълбочина до 1.5 метра за до 30 минути. Телефонът е устойчив а висока и иска температура, термошок, радиация, вибрации и много други. Падане върху твърда равна повърхност от височина до 120см, също не представлява никакъв проблем.

 

 

Забележете, дори бутоните по периферията на Armor 7 са метални и са подсилени. В дясно имате вграден Fingerprint сензор който разпознава отпечатъка ви за едва 0.1 секунда. Ако случайно сте с ръкавици, с които впрочем работят сензорите на дисплея, можете да се възползвате и от опцията за лицево разпознаване. В лявата периферна част имате Custom бутон, който можете да настроите така, че при единично докосване, двойно или задържане да активира различи команди като скрийншот, подводен режим, звукозапис, определена апликация, PTT за онлайн радиостанция или SOS обаждане. В смартфона е вграден един високоговорител, но звукът от него е доста силен.

 

 

Безжичната връзка с други устройства става посредством Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n в 2.4G/5G диапазон, както и чрез Bluetooth 5.0. Навигационата система а Ulefone Armor 7 е доста качествеа - тя поддържа връзка със сателитите GPS, GLONASS, BEIDOU и Galileo. В резултат тестовете ни показват, че тракинга е изключително точен с минимално отклонение в сравнение с професионална навигационна система Garmin. Това е много важно за смартфон от такъв тип, който е предназначен за употреба в екстремални ситуации. Armor 7 има NFC за бърза безжича връзка с други устройства, поддържащи тази функция, както и безжично разплащане с Google Pay в държавите които го поддържат.

 

 

Очаквайте и втората част на видео ревюто, което Digital.bg посвети на Ulefone Armor 7, в нея ще подходим технически и ще ви запознаем подробно с всички параметри на устройството. Ако междувременно сте любопитни да разберете в аванс техническите характеристики на смартфона, както и каква е цената му в момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт а вносителя на Ulefone в България – Smartfonix.com