Купете Ulefone Armor 6E с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Често нашите зрители ни питат какво мислим за ударостойчивите смартфони на CAT. Факт, новите им модели са много добри, но цента им е доста висока, по-старите са по-достъпни, но пък на фона на съвременните технически параметри са доста постни и не особено конкурентоспозобни. Една от добрите алтернативи, които напоследък сме тествали се казва Ulefone Armor 6E и с него ще ви запознаем накратко тук.

В окомплектовката на смартфона има допълнителен втори протектор за дисплея, освен заводски вграденият, бързо зарядно и USB-C кабел за зареждане и пренос на данни. Имате също така игла за SIM и ето този специален инструмент. С него се отварят тези два капака които се грижат за високото ниво на водо и прахоустойчивост на телефона. Под това горе в ляво се намират слотовете за 2 SIM карти и допълнителна карта памет.

   

Armor 6E има стабилно ниво на защита - IP68, IP69K и MIL-STD-810G. Тоест най-доброто от най-доброто. Зад сертификатите стоят възможност за потапяне във вода с дълбочина до 2 метра, за до 2 часа или денонощие на до 1 метър. Телефонът може да пада свободно върху равна повърхност от височина до 120см, без да се повреди. Издържа до 4 часа на ниско налягане до 57kPa, на соларна радиация 1120W/m² и на температури в диапазона -40 +80 градуса. Въпреки сериозната протекция, телефонът е дебел само 13.3мм и тежи 268гр. А имайте предвид, че под корпуса му се крие доста сериозна батерия с 5000mAh заряд.

 

Всички контролни бутони са метални и с релефна текстура, а върху гърба намираме Fingerprint sensor, който работи отлично дори в не много приятни атмосферни условия. Телефонът също така има NFC чип който позволява бързо безжично свързване с други устройства и дори използване на електронен портфейл за разплащания.

Notch дисплеят на телефона е с 6.2"диагонал и резолюция 2246х1080 пиксела. В основата на хардуера стои 8-ядрен централен процесор Helio P70 AI с 2.1GHz тактова честота. RAM паметта е 4GB, а вграденото пространство за съхранение на информация 64GB. Операционната система е Android 8.1 Oreo.

 

Ulefone Armor 6E има двойна основна камера с 16MP сензор интерполоран до 21MP и втори 8MP интерполиран до 13MP. Предната селфи камера също е 8MP.