Купете Ulefone Armor 3W с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Това на екраните ви е Ulefone Armor 3W – едно устройство, което  без грам колебание можем да обявим за един от най-добрите Rugged смартфони, които някога сме тествали. Реално той има всичко нужно, за да бъде определен като идеален. Красив и запомнящ се дизайн, изключително високо ниво на защита, голям брониран дисплей с висока резолюция, мощен хардуер с адекватен софтуер, камера която прави чудесни снимки и огромна батерия. Това са само част от нещата които ни впечатлиха по време на тестовете на Ulefone Armor 3W. Останете с Digital.bg и в следващите минути ще разберете всичко което ви интересува за тази яка машина.

Първото нещо което ни прави впечатление е голямата квадратна опаковка. Отваряйки я би очакват приятни изненади. Не всеки ден тестваме смартфон с толкова богата окомплектовка. В най-голямата от общо 4 кутии, има книжки с инструкции и висококачествен стъклен протектор за дисплея. Освен него, имате още един протектор, който вече е залепен върху дисплея на телефона. В тази кутия се намират общо 3 преходника. От microUSB към USB Type-C – за да можете да използвате старото си зарядно в колата или други устройства, чиито кабели са със старият USB стандарт. Вторият преходник е от Type-C към аудио жак, защото по корпуса на телефона такъв заради високата му защита няма, а вероятно ще искате да слушате музика със слушалки. Третият преходник пък е към пълноразмерно USB.

Така можете да свържете флашка с информация, дори мишка или външна клавиатура, а освен това Armor 3W поддържа функцията Reverse Charge, която през този кабел може да прехвърля енергия от батерията, на тази на друг смартфон. В тази кутия има и специална отвертка с която се отвиват винтове по корпуса на смартфона, за да може да се достигне до неговите 2 SIM карти и карта памет. Да, нивото на защита при Armor 3W е доста сериозно, но за него ще си поговорим след малко.  Време е да отворим следващата кутия, в която се намира зарядното. То е с малко по-големи размери и това не е случайно – защото Ulefone са дали 9V/2A Fast Charger. А телефонът определено има нужда от бързо зарядно, защото в аванс ще ви издадем – батерията на Armor 3W е с цели 10300mAh. Би било доста дълга задача да бъдат заредени със стандартно зарядно.

В последната кутия пък намираме USB Type-C кабел за пренос на данни, връзка за закачване на ръка и този интересен аксесоар. Това е специална гумена стойка за поставяне на смартфона на кормилото на велосипед или мотоциклет. Захващането е доста сериозно и Armor 3W стои стабилно прилепен. Стойката позволява 360-градусово въртене в двете посоки. Като се замислим, всичко това са аксесоари, които иначе ви се налага да купувате допълнително за смартфона си, а тук Ulefone ни ги дават в комплект с Armor 3W, за което имат нашите адмирации.

Сега вече можем да обърнем внимание на дизайна на Ulefone Armor 3W, който определено ще се хареса на мъжката аудитория, както в оранжевият, така и в черният си вариант. Дизайнът е агресивен, но в същото време стилен. Основата на корпуса е метална, като е съчетавана с гума и поликарбон, гърбът е с ефектна карбонова текстура. Макар и с толкова голяма батерия,  Armor 3W не е прекалено огромен. Размерите му са 164.8мм на 79.2мм, с 18.1мм дебелина. Единственото нещо което издава батерията е теглото -365гр. Но все пак не забравяйте – това е брониран смартфон и защитата му е доста сериозна. Това е видимо дори от пръв поглед.

Рамката около дисплея е дебела, като има  допълнително подсилване при ъглите. Така при падане върху тях, няма опасност дисплеят да се счупи. Телефонът е с MIL-STD-810G сертификат за протекция, част от характеристиките на който е защита при падане от височина до 120см. Дори телефонът да падне върху равна повърхност по лице, дисплеят му също ще остане невредим, защото в долната и горната част има издатина която го пази. Плюс това самият дисплей е с Corning Gorilla Glass бронировка, а и както вече стана дума, имате допълнителен протектор в окомплектовката. Освен сертификатът издаван след обстойни тестове от американската армия, Ulefone Armor 3W има и IP68/IP69K протекция. Всички захранващи и контролни модули на смартфона са добре защитени и той може да се потапя във вода с дълбочина до 150см за до 30 минути или до денонощие при 1м дълбочина.

Бутоните имат специална защита, която не позволява проникване на вода, USB порта е под гумен капак, говорителите са с мембрана, дори Fingerprint сензорът е водоустойчив.  Защитата от вода е най-малкото с което може да се похвали Armor 3W. Той издържи на до 4 часа на ниско налягане до 57kPa при температура от 25℃, не се плаши и от соларна радиация с 1120W/m² при 49℃ за до 20 часа и от висока влажност достигаща 90% при температура до 60℃. Споменавайки температура, 3W може да се използва безпроблемно както при -40℃, така и при +80℃.

 

Очаквайте втората част от видео ревюто, което Digital.bg посвети на Ulefone Armor 3W, в нея неподправените впечатления от първа ръка ще продължат, а повярвайте ни, за този телефон има какво да се разкаже. Междувременно, ако ви е любопитно да научите в аванс техническите параметри на  Armor 3W, както и на каква цена се продава той в момента в България, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com