Купете Ulefone Armor 3T с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Понякога получаваме зрителски питания които гласят „Кой е най-здравият смартфон който сте тествали?“. Истината е, че в ревютата си сме ви показвали различни много здрави смартфони които могат да се мокрят, изпускат, калят, да бъдат замразявани или оставяне ни горещо. Така, че моделите които отговарят на критериите ви са много. Ако обаче освен здравина добавим в изискванията ви много добри хардуерни параметри, голям дисплей с висока резолюция, добра камера, батерия с огромен заряд и множество технически иновации. То отговорът ни ще бъде ясен и еднозначен – уважаеми дами и господа, Digital.bg представя Ulefone Armor 3T.

 

 

Това не е просто поредният здрав смартфон, а нещо много по-функционално и интересно. Но да не ви издаваме в аванс – и сами ще се убедите след малко. Първото доказателство се крие в окомплектовката с която Ulefone предлагат Armor 3T. Това е антена, но не за повишаване на 4G обхвата, а за да превърне смартфона в истинска радиостанция. Кабел за пренос на данни и зарядно, не е какво да е – а 9V/2A с поддръжка на Fast Charge 2.0 технология за бързо зареждане.

 

 

Общо 2 отвертки с които се отвинтват винтовете които крепят капаците за достъп до SIM картите и картата памет.  Цели 3 донгъла – преходник от USB Type-C към micro USB който ви позволява да свързвате жично устройства използващи старият стандарт; Type-C към вход за 3.5мм аудио жак, който ви дава възможност за свържете жично слушалки, защото по корпуса на Armor 3T такъв порт няма; а това е може би най-функционалният от трите който ви дава възможност да включите към телефона пълноразмерно USB.

 

 

Тук можете да включите флашка и директно да четете файловете от нея, да се свържете с мултимедиен проектор, с външна клавиатура или дори мишка. Най-важното е, че можете също така да споделяте от батерията на Armor 3T с други, нуждаещи се от енергия смартфони. Ще ви издадем в аванс – в този корпус има батерия с цели 10300mAh заряд. С това окомплектовката на Ulefone Armor 3T не се изчерпва.

 

 

Това е специална щипка, която ви позволява да закачите смартфона на колана или раницата си, за да я монтирате, трябва да развиете тези два винта. С тази стойка, можете да поставите смартфона стабилно на волана на автомобил, на мотоциклета си или на каквото и да е нестандартно работно място. Все пак Armor 3T е предназначен основно за професионална употреба и за хора с екстремен начин на живот. По тази причина имате и връзка за ръка. Замислете се, колко са смартфоните днес които могат да се похвалят с тези стабилни ушета по периферията.

 

 

Ulefone Armor 3T е Dual SIM, като двете карти са едновременно активни. Те се намират под този капак, който е херметично затворен с помощта на уплътнение и 4 винта. Всеки елемент в дизайна на смартфона е направен с една единствена цел – да го предпазва от външни влияния и да го превръща в неубиваем. Ръбовете са подсилени с гумиран поликарбон, а при поставяне по лице върху равна повърхност, дисплеят не се докосва до нея заради тези издатини в които които са поместени двата високоговорителя.

 

 

Камерата върху гърба, също е защитена от подобен ръб.  Периферната част и контролните бутоните са метални, като последните са големи и релефни, тоест удобни за работа дори когато сме с дебели ръкавици. Освен стандартните курсор за звука и бутон за активация, впечатление ни прави, че ляво има един ограден в оранжево бутон с абревиатура PTT зад която се крие Push-to-talk или Press-to-transmit. Функцията е една и съща – натискайки го вие активирате приложението Zello което представлява онлайн радиостанция, която идеално допълва цифрово-аналоговата с която разполага смартфона. Как работи тя, ще ви покажем в отделно видео ревю.

 

 

Ulefone Armor 3T не се плаши от студ и жега. Той може да работи без проблем при много ниска и висока температура.  Благодарение на IP69K/IP68  и MIL-STD-810G сертификатите си на устойчивост, телефонът не се плаши от  термошок, радиация, пясък, кал, прах, вибрации, плесен, контролирано падане от височина до 120см и дори ударна вълна при взрив.

 

 

Дисплеят също е с най-високо ново на протекция – Corning Gorilla Glass 5 което го защитава от драскане и директен натиск. Въпреки, че дисплеят е от закалено стъкло, той е двойно защитен, защото идва със заводски протектор, плюс още един допълнителен който е включен в комплекта.

 

 

Както вече не веднъж сме казвали когато сме тествалу удароустойчиви смартфони - ние от Digital.bg не сме фенове на идеята те да бъдат унищожавани в ревютата ни, за да покажем здравината им. Все пак някой се е потрудил, за да ги създаде и трябва да уважим труда му. Ulefone Armor 3T със сериозно ниво на защита и може да оцелее в какви ли не ситуации, това доказват и различни "crash test"-ове които са публикувани в нета. Многробройно изпускане, газене с автомобил и какво ли още не.

 

Ако се интересувате на каква цена се предлага в България Armor 3T в момента в който гледате това видео ревю, можете да посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone – Smartfonix.com