Издръжливите смартфони с водоустойчиви покрития и корпуси, които предпазват от удари или изпускане стават доста популярни. Устройствата в този сегмент са предназначени предимно за потребителите, които водят динамичен начин на живот. Ulefone Armor 3 е ново предложение на компанията в този сегмент с IP69K и IP68 сертификати. Това позволява смартфона да бъде потопен във вода на дълбочина два метра в продължение на 120 минути.

 

 

Новият модел на Ulefone разполага с 5.7-инчов дисплей, който поддържа Full HD+ резолюция от 2160х1080 пиксела при плътност на пикселите от 387ppi. По този начин можете да се забавлявате на любимите си игри, приложения и мултимедия с оптимално качество. Ulefone Armor 3 също така покрива и изискванията на военния стандарт MIL-STD-8910G за здравина и работи под управлението на Android 8.1 Oreo. Основната камера е с 21-мегапикселова резолюция.

 

 

Дългото време за работа с едно зареждане е едно от водещите предимства на Ulefone Armor 3, който има 10300mAh батерия. Така може да гарантира 1800 часа в режим на готовност и до 66 часа време за разговори. Вградената памет е 64GB, но може да се увеличи с microSD карта. Бързата скорост се гарантира от осемядрения MediaTek Helio P23 процесор с работна честота от 2.5GHz, който е допълнен от 4GB оперативна памет.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix