Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода

RevoBeats J71

Следва: Как Работи: Какво е...
Loading the player...

RevoBeats J71

Публикувано на 29.07.2014 00:30 / oт
Милен Тончев

През 17-ти век Галилео Галилей бил първият учен който направил връзка между честотата и височината на тона при звука като така настройвал музикални инструменти. Днес знаем много интересни факти за надлъжната механична вълна, наречена звук. Например, знаете ли, че една празна стая издава звук със сила от 20 децибела? А гръмотевицата и стрелбата с картечница са еднакво силни – 130 децибела, като това е и прага от който звука започва да става болезнен. В това видео ревю обаче ще си говорим за приятен звук, който възпроизвеждат едни висококачествени компактни слушалки. Уважаеми дами и господа, Digital.bg представя RevoBeats J71.

 

 

Както знаете, по традиция започваме ревютата си от дизайна на тестваните от нас джаджи. А по отношение на него, при RevoBeats определено има какво да се каже. На първо място, когато сложим тапите на слушалките в ушите си, те не изглеждат просто като нещо с помощта на което слушаме музика, а са си буквално аксесоар който идеално завършва тоалета ни. И трите цвята в които намираме J71 в търговската мрежа са изключително свежи - Denim Blue, Peral White и електриково зелените Monster Green. 

 

 

Сигурно вече ви е направило впечатление, че кабелите на слушалките на RevoBeats са плоски. Як дизайн, но той реално има и своята функционална задача. Сигурно поне веднъж сте ползвали слушалки или хендсфри, чийто кабел е от класическите с кръгла форма. При него има два минуса - оплита се много лесно в джобове, а разплитането си е цяло приключение. Следващият проблем е прекъсване на металният проводник вътре, което води до проблеми със звука или дори до тотално разваляне. Структурата на плоският кабел при RevoBeats J71 е такава, че той не може да се оплете и огъне на 180 градуса като по този начин предпазва проводника вътре цял. Самият материал е много приятен на допир силикон, който е устойчив на цапане, преждевременна амортизация и стареене. Все недостатъци които за съжаление има обикновената гума. 

 

 

В долната си част слушалките J71 завършват с 3.5мм аудио жак, който ги прави почти неограничено приложими. Те пасват на всички смартфони, таблети, MP3 или  MP4 плейъри, навигации, лаптопи, компютри и така нататък. Единственото условие е устройствата да имат въпросният изход. Нагоре по дългият 120см кабел, преди разклонението впечатление ще ви направи правоъгълна планка. Тя всъщност е и активен бутон. Ако RevoBeats J71 са свързани към таблет, след натискане на бутона, вие активирате музикалният плейър на устройството. Ако пък сте свързали смартфон, то при входящо повикване, след натискане приемате обаждането. Да, слушалките на RevoBeats имат и вграден микрофон с помощта на който изпълняват функцията и на хендсфри.

 

 

По тапите на слушалките няма да видите никакви изходи, спойки или дразнещи окото елементи. Всичко е скрито ефектно под овален преход, който преминава към самите брандирани говорители с размер 8мм. Stereo слушалките работят в честотният диапазон 20Hz-20KHz, като постоянната им изходната мощност е 3mW, но може да се постигне пик от до 10mW. Чувствителността на говорителите е 93dB. Което е една идея по-малко от музиката която слушаме в дискотека, там силата е около 100dB. При тестовете които проведохме използвахме четирите най-често използвани приложения на едни компактни слушалки с вграден микрофон. Проведохме разговор, в резултат - чуваме добре събеседника си, както и той нас. Но тук имайте предвид, че важен косвен фактор е мобилният ви оператор. Трябва да сте на място с добър обхват, за да оцените най-добре качествата на слушалките. Второто ни изпитание беше задълбочена игра на няколко игри. Резултата също е положителен. Чуваме всички познати ни звуци, които ухото ни долавя дори с големи геймърски слушалки. Третият опит е звука при слушане на музика - Рок, Джаз, Трап Бас, Рап и Класическа музика. Дори не очаквахме толкова компактни слушалки, да вадят толкова чист звук. И най-важното всеки стил предлага характерните си тонове по неподправен начин. Високите при класическата музика или ниските в които е чара на Trap Bass-а и RAP-а. Последният, но не и по важност тест който RevoBeats J71 издържат с отличен е изолацията на говорителите им. Като тук имаме две разделения - входящ и изходящ. Тоест звука на музиката който ние чуваме, изолирайки околния шум. И до колко околните чуват музиката, която ния слушаме. 

 

Тук разбира се, определящ фактор са и изолиращите тапички. Тази част която влиза в ушната ви мида. RevoBeats J71 включва общо три чифта, които покриват най-разпространените размери уши. Повърхността е силиконова, като едновременно прилепва плътно и не запарва ухото ни.

Прочети повече
свързани статии
NVIDIA
Какво ще представи NVIDIA на 31 август
Какво ще представи NVIDIA на 31 август
Taйванският производител официално разкри плановете си да проведе голямо събитие в края на месеца. NVIDIA използваха своя акаунт в Twitter,  за да публикуват кратко тийзър видео придружено от хаштага #UltimateCountdown. Видеото показва звезда, която се превръща в супернова и вероятно е индикация за високата скорост, която ще предложат новаите представители на GeForce бранда. Визуализацията на супернова е сигурна гаранция, че премиераа ще има стратегическо значение за NVIDIA. От компанията не публикуваха допълнителни детайли за събитието, което ще се проведе на 31 август. Тук е момента да споменем, че дългоочакваната премиера на първите видео карти с Ampere архитектурата ще стане факт на 9 септември.  Именно заради това е доста вероятно на предходното събитие да бъде представен хардуер с бранда RTX 3000 Series, включително NVIDIA GeForce RTX 3080, Ккоято ще наследи RTX 2080. съобщава PocketNow.  Компанията също така качи още един интересен пост в своя GeForce акаунт с текст "21 days. 21 years".      Aсоциацията с 21 дни е свързана с предстоящото събитие, което ще се проведе след точно толкова дни от публикуванеото на поста, изобразяващ супернова. В същото време споменаването на 21 години може би е продикутвано от представянето на оригиналната GeForce 256 GPU видео карта, която дебютира през 1999г. Както името подсказва този модел разполага с 256 ядра, Ако тази цифра бъде умножена по 21 се получава ррезултат от 5376 или точния брой CUDA ядра, които очаква да видим в NVIDIA GeForce RTX 3080. Преминаванаето към Ampere aрхитектурата ще предложи впечатляващи подобрения на потребителите.  Все още не сме видяли първите видео карти с технологията, но вероятно скоро ще разберем повече за Ampere и цената на дългоочаквания хардуер на пазара. Последните тримесечия са доста успешни за NVIDIA и изглежда, че компанията очаква доброто представяне да продължи и до края на 2020г. Oстава да разберем каква ще е цената на Ampere видео картите в Европа.   Още от Digital: За първи път в историята NVIDIA е по-скъпа компания от Intel
Zoom
Разработчиците на Zoom прекратяват бизнес операциите си в Китай
Разработчиците на Zoom прекратяват бизнес операциите си в Китай
Zoom е приложение, което се възползва по впечатляващ начин от социалната изолация и продължаващата пандемия от коронавирус. През последните месеци заглавието продължи да подобрява различни рекорди за популярност и днес е предпочитана платформа за комуникация от милиони потребители. Aмбициозната стратегия на разработчиците на Zoom ще трябва да претърпи сериозни промени, които се дължат на конфликта между САЩ и Китай. Влошените отношения и агресивните санкции, които двете страни предприемат една срещу друга доведоха до сътресения за редица бизнеси.  Zoom не са изключение, като този конфликт влияе също на нормалните им бизнес операции. Сега разбираме, че разработчиците на приложението за видеоконференция са взели важно стратегическо решение. Компанията официално обяви, че ще спази наредните на правителството и ще прекрати дирекените продажни на територията на Китай.  Това означава, че Zoom вече ще използват услугите на външния партньори, за да са активни в страната, съобщава GizChina.     Компанията спира продажбата на услуги и предоставянето на ъпдейти към акаунтите на настоящите бизнес потребители в страната. Zoom ще селектират партньори, които да продължат да предлагат тези опции в Китай. Продуктите им ще използват технологиите на Zоом, но също така ще се отличават с още по-прецизни възможности за локализиране на потребителите.  Досега приложението предлагаше три опции в Китай, с които генерира приходи. Първата от тях са директните продажни, втората е свързана с онлайн абонаменти, а третата с активността на партньорите от трети страни, които промотират Zoom. За в бъдеще първите две няма да са достъпни и компанията ще разчита само на китайските си партньори в желанието си да продължи да оперира в страната. Индивидуалните потребители вече не могат да регистрират нови акаунти, като това е възможно изцяло за представителите на бизнеса. Новият бизнес модел ще спести евентуални санкции и ще позволи на Zoom  да са активни в страната.   Още от Digital: Платената версия на Zoom ще предлага по-добра сигурност
безжични слушалки
Sony WH-1000XM4 са аудио слушалки с още по-добра технология за шумопотискане и 30 часа живот на батерията
Sony WH-1000XM4 са аудио слушалки с още по-добра технология за шумопотискане и 30 часа живот на батерията
Любителите на музиката вероятно са запознати с атрактивните предложения на Sony в сферата на аксесоарите. Японският производител предлага впечатляващо портфолио от безжични аудио слушалки, а сега реализира премиерата на новия си атрактивен модел.  Пълното име на слушалките е Sony WH-10000XM4 и освен ергономичния дизайн са базирани и на технология за шумоподтискане на околния звук. Sony ще спазят традицията с предшествениците на този модел и ще ги продават на пазара в класическите бял и черен цвят.  Добрата новина за потребителите е, че няма да им се налага да чакат официалната премиера на аудио слушалките дълго време, тъй като вече са достъпни за предварителна поръчка в мрежата на Amazon. Официалната цена на Sony WH-1000XM4 е $350, което всъщност е същата цена, на която дебютира предходния модел от серията: WH-1000XM3. Разбира се актуализираният модел предлага много по-добри характеристики и още по-високо качество на звука от популярния си предшественик.     Kомпанията обещава време за слушане с едно зареждане до 30 часа, както и функцията Quick Charge, режима Ambient Sound. Предвидена е и поддръжка за хендс-фрий разговори, когато шофирате или ръцете ви са заети. Гъвкавият дизайн позволява лесно да сгъвате и прибирате слушалките в джоба или раницата.  Sony WH-1000XM4 предлага и по-добра технология за шумоподтискане, която използва допълнителни микрофони, за да помага в блокирането на външните шумове. Това е подходящо не само за слушане на музика, но и за провеждане на телефонни разговори от смартфоните.  Благодарение на тази иновация слушалките са оборудвани с общо пет микрофона, за разлика от двата модула на предходния модел. Друга интересна характеристика е опцията да ги свържете едновременно с две устройства, чрез Bluetooth. Всички тези подобрения създавате солидни предпоставки Sony WH-1000XM4 да повторят успеха на своя предшественик.   Още от Digital: Най-добрите безжични шумопотискащи слушалки за работа от вкъщи
Google Docs
Как да използвме Google Docs
Как да използвме Google Docs
Google Docs е базиран в облака текстов редактор, който е неразделна част от офис пакета на Google, наречен G Suite. В много отношения може да гледате на Google Docs като на Microsoft Word в G Suite. Тъй като Google Docs е изцяло базирана на облака, обаче за разлика от Word вместо да запазва документите на хард диска на компютъра ви, тези файлове се съхраняват на сървърите на Google. Това има много предимства, като съвместно редактиране в реално време и автоматично архивиране. Освен това е напълно кросплатформен инструмент, така че можете да получите достъп до него от всеки браузър или мобилно устройство. Google Docs ви позволява да съставяте и форматирате документи и е интегриран с Sheets, което ви позволяват бързо да добавяте графики или таблици от Google Sheets. Освен това поддържа шаблони и добавки. Най-хубавото е, че Google Docs е напълно безплатен. Всичко, от което имате нужда, за да използвате Google Docs е Google акаунт. По-долу е дадено ръководството за начинаещи за Google Docs на Android Authority. Как да създадете нов документ Можете да направите това от всеки компютър или мобилно устройство. За компютър, отидете на сайта Google Docs и се логнете. След това кликнете върху някой от шаблоните в горната част на екрана, за да създадете вашия документ. Ако не ви харесват цветовете или форматирането на шаблоните, те могат да бъдат напълно персонализирани. На мобилни устройства пак можете да използвате браузъра си, но е по-лесно да използвате приложението Google Drive. Докоснете иконата плюс в долния десен ъгъл, след което докоснете Google Docs. По подразбиране ще се отвори празен шаблон. Без значение как създавате първия си документ, не забравяйте да му дадете име в полето в горната част на екрана. Как да изтриете документ В браузъра всичко, което трябва да направите е да намерите документа на уебсайта Google Docs, да кликнете върху трите точки до неговото име, след което кликнете върху „Remove“. Можете също да го изтриете, като отворите документа, след което кликнете върху „File“ и „Move to Trash“. Как да използвате Google Docs офлайн Може да направите това само в браузъра Chrome и трябва да сте логнати в акаунта си в браузъра. Първото нещо, което трябва да направите е да се уверите, че имате разширението Google Docs Offline за Chrome. След това отворете настройките на Google Drive и сложете отметка до „Sync Google Docs, Sheets, Slides & Drawings files to this computer so that you can edit offline“. Това ще ви позволи да отворите всички свои файлове в Google Docs, докато сте офлайн, но ще трябва да направите още една стъпка, за да можете да ги редактирате и запишете. Кликнете с десния бутон върху документа, който искате да редактирате офлайн и включете опцията „Available Offline“. Как да проверите броя на думите в Google Docs Google Docs не само улеснява проверката на броя на думите, но дори има функция да виждате броя на думите, докато пишете. За да проверите текущия брой на думите, първо трябва да отворите документа, който ви интересува. Кликнете върху „Tools“ в горната част на екрана, след това върху Word count. Като алтернатива можете да използвате клавишната комбинация „Ctrl+Shift+C“. Изскачащият прозорец ще покаже текущия брой на страниците, броя на думите, броя на знаците и броя на символите без интервалите. По-долу ще намерите и опцията „Display word count while typing“, която може да включите. Как да споделяте и да си сътрудничите в Google Docs За да споделите документ, първо го отворете. След това кликнете върху големия син бутон „Share“ горе вдясно. Може да споделите документа по два начина. Първият е като въведете имейл адресите на всички, с които искате да споделите документа. Ако се постави отметка в полето „Notify people“, ще им бъде изпратен имейл, който ги уведомява за промяната и документът ще се появи в папката им за споделяне в Drive. Настройките по подразбиране позволяват на всеки, с когото споделяте чрез имейл, да редактира документа, но можете да коригирате това от падащото меню от дясната страна. Можете също да въведете персонализирано съобщение за имейла в текстовото поле в долната част. По-важното е, че настройките по подразбиране също позволяват на всеки, който има разрешения за редактиране, да споделя и променя разрешенията, което може да не искате, когато споделяте с хора, на които не се доверявате изцяло. За да промените това, кликнете върху зъбното колело, за да отворите настройките и сложете отметка до „Editors can change permissions and share“. Вторият начин за споделяне на документи в Google Doc е чрез хипервръзка, която можете да изпращате до всеки в мрежата. Ако сложите отметка до „Anyone with the link“, включително и тези, които нямат акаунт в Google ще могат да отворят документа.   Вижте как да активираме Dark Mode режима в Google Docs, Sheets и Slides
MIcrosoft Teams
Microsoft Teams вече поддържа телефонни разговори
Microsoft Teams вече поддържа телефонни разговори
Популярното приложение за видеоконференция отново стана обект на голям ъпдейт, който допълнително ще улеснява работата на потребителите. Най-интересната характеристика на актуализацията е възможността за провеждане на телефонни разговори от Microsoft Teams. Toва е поредният опит на компанията да привлече по-голямо внимание към своя софтуер за комуникация. Всъщност представителите на бизнеса и обикновените потребители вече разполагат с разнообразни възможности да стартират и приемат входящи разговори без нуждата от телефонен номер.  В определени случаи, обаче е подходящи да се използва стандартна телефония за свързване с определени служители и клиенти. Именно заради това компанията е готова е разработила новата функционалност, която носи името Teams Calling.  Благодарение на нея е възможно да използвате актуален телефонен номер, за да провеждате разговори с приложението. По този начин хората, които използват Microsoft Teams ще разполагат с разнообразни възможности да общуват свободно за бизнес и лични цели, дори когато се налага да използвате телефонен номер, съобщава TechRadar.     Припомняме ви, че Мicrosoft Teams вече предлага опция за видео разговори между 20 хил. души. Това е друга уникална характеристика, която отличава приложението от другите конкурентни продукти. Интеграцията на Teams Calling ще позволи да използвате облачно базиран телефонен апарат, за да говорите свободно от всяка точка на света, използвайки служебния номер.  Предвидена е опция за бързо превключване межд чат, разговор и онлайн видеоконферентни връзки, съобразно личните им предпочитания. Тeams Calling е оптимизирана не само за обикновения потребител, но също може да се използва от големи колцентрове. Мicrosoft също така са си партнирали с няколко производителя, които ще преставят специализиран хардуер за приложението. Сред тях са Cisco, Yealking и Polycom. Първите им телефони от новата серия ще са достъпни през първата половина на 2021г. и ще поддържат цялото портфолио от функционалности на Microsoft Teams.  Още преди края на годината ще видим и нови USB периферни устройства, които поддържат Windows и macOS, като имат и специални бутони за достъп до Microsoft Teams.   Още от Digital: Какво ще представлява функцията Call Merge в Microsoft Teams
още видеа
DMCA.com Protection Status