Искате ли повече пари в джоба си всеки месец? Няма магически формули или комбинации. Имате две възможности за това: или да печелите повече пари или да спестявате повече, а както всеки знае от опит, и двете носят със себе си своите предизвикателства и трудности.

 

Все пак добрата новина е, че едното е може би по-лесно постижимо от другото. Става въпрос за спестяването на пари, което за мнозина е много по-достъпна опция отколкото печеленето на повече пари. От Make Use Of ни препоръчват да използваме някое от тези 5 приложения, които могат да ни помогнат да спестим пари.

1. Mint (онлайн, Android, iOS)

Mint е може би най-популярното приложение. Благодарение на това безплатно приложение може да управлявате вашите финанси бързо и безболезнено. Трябва само да свържете всички ваши финансови сметки и Mint ще ги обедини, така че да можете да ги управлявате всички от едно място. 

2. Mvelopes (онлайн, Android, iOS)

С това приложение вие заделяте определена сума пари в различни пликове предназначена за различни ваши нужди (например "Храна", "Дрехи", "Развлечения") и се стремите да не надвишавате този лимит, който сте си дали за месеца. Всеки път когато искате да похарчите пари за нещо, ще трябва преди това да погледнете вашия статус. Ако не разполагате с достатъчно пари, тогава ще трябва да чакате до следващия месец. Безплатният план на услугата ви позволява да свържете до 4 банкови сметки и ви осигурява 25 различни плика, докато планът Premier с цена $ 95 на година, ви позволява свързване на неограничен брой банкови сметки и пликове.

3. Goodbudget (онлайн, Android, iOS)

Goodbudget е подобна услуга на Mvelopes. Всеки път, когато получавате заплата, можете да я разделите за покриване на различни ваши нужди. Приложението ще ви помогне да не надхвърляте предварително избраната от вас сума. Що се отнася до ценообразуването, безплатния план поддържа 2 устройства, 20 плика и проследява една година от историята, докато планът Plus поддържа 5 устройства, неограничен брой пликове и проследява 5 години история за $ 45 на година.

 

Вижте осем полезни уеб услуги, които ще ви спестят време