Все повече и повече хора осъзнават, че таблетите и смартфоните могат да се справят с повечето неща, които вършат на компютъра. Освен това те са много по-леки и удобни за пренасяне от десктопите, та дори и от лаптопите.

Има обаче една проблемна област и това е принтирането. За много потребители, които никога не са отпечатвали документи или снимки целия този процес изглежда много сложен.

Но реално е много лесно това да се направи, още повече, че няма нужда да използвате кабели и USB устройства, за да получите вашите цифрови документи в печатна форма.

 


1. GrooveBook (безплатно за Android и iOS)

Когато се наложи да отпечатвате снимки от таблета или смартфона си, може да се окажете пред голям проблем ако снимките ви не са организирани добре, но GrooveBook има за цел да ви помогне.


2. ThinPrint Cloud Printer (безплатно за Android и iOS)

С ThinPrint Cloud Printer може да свържете компютър, смартфон или таблет с Wi-Fi принтер, така че лесно да отпечатвате документи. Нямате Wi-Fi принтер? Можете да добавите почти всеки принтер към облака, така че да печатате безжично от всяко място, стига домашния ви компютър да е включен.

 

 


3. HP ePrint Enterprise (безплатно за Android и iOS)

С HP ePrint Enterprise може да принтирате снимки, имейли, уеб страници, Dropbox документи и много повече.