Изборът на подходящ подарък за любимия човек винаги е специално занимание, което е съпътствано от множество положителни емоции. Независимо колко сте подготвени винаги можете да изпаднете в ситуацията да се налага да купувате желания от вас продукт в последния момент.

 

Ако сте се насочили към избора на технологична джаджа, като например смартфон искаме да насочим вниманието ви към няколко интересни предложения, които не само се продават на достъпна цена, но предлагат aтрактивно съчетание между луксозен дизайн и високо качество. Днес (Международен ден на жената - 8-ми март) е удобна възможност да покажете на половинката си колко много държите на нея, като и отделите специално внимание и я изненадате с чудесен подарък за празника.

 

 

Международен ден на жената​

 

Дори да не разполагате с нужното време да посетите търговски център, за да извършите покупката можете да го направите онлайн. Само няколко кликвания са необходими да се сдобиете с един от атрактивните модели на Smartfonix, които вече са достъпни и на българския пазар. В случай, че заложите на този вариант ще сте сигурни, че получавате елегантен дизайн, максимално качество, бърз хардуер и дълъг живот на батерия при това на изгодна цена. Онлайн магазина предлага още оторизиран сервиз и разнообразни аксесоари. 

 

Оukitel C9

Първото предложение e подходящо за потребителите с динамичен начин на живот, тъй като предлага здрав и издръжлив корпус. Батерията е с 2000mAh и гарантира достатъчно време да работите в продължения на цял ден с едно зареждане. Дисплеят е 5-инчов с HD резолюция, което е подходящо за гледане на видео и игри. Oukitel C9 има 1GB RAM, четириядрен процесор и 8GB вградена памет, която може да се увеличи с microSD слот за карта. Комбинацията от тези характеристики е достъпна за едва 99 лева.

 

 

Doogee X53

Устройството привлича внимание е металния корпус и 5.3-инчовия дисплей, който въпреки размерите си го прави удобен за работа с една ръка. Doogee X53 поддържа съотношение от 18:9, което осигурява повече пространство за мултимедийни файлове и игри. Този смартфон се захранва от четириядрен процесор с работна честота от 1.3GHz, който е допълнен от 1GB оперативна памет и 16GB памет за колекцията ви от снимки и видео клипове. Doogeе X53 има Nano-SIM карта и е достъпен на промоционална цена за 129 лв. с ДДС.

 

 

Blackview A7

Златистият цвят придава усещането за бижу, което ще привлича погледите, когато се намирате на публично място. Blackview A7 има 5-инчов дисплей с технологиятa IPS, гарантираща максимално ярки цветове дори при пряка светлина. Любимите моменти около вас ще можете да заснемете с едно движение благодарение на двойната задна камера. Операционната система е Android 7.0, а батерията е със заряд от 2800mAh. 

 

 

Oще от Digital.bg: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix