Празниците отминаха, а след тях ни остават само спомените запечатани в снимките, които сме направили. Разбира се, желанието ни е те да също толкова приказни и вълшебни каквито са били и реалните ни преживявания, но за съжаление не всички сме добри фотографи.

 

Трябва ли да изтрием всички снимки, които не ни харесват? Според Android Central, има 3 перфектни приложения за редактиране на вашите снимки, които трябва да опитате. С тяхна помощ не само можем да подобрим качеството на нашите снимки, но и да предадем уникален вид на всяка една наша снимка.

Pixlr (безплатно)

Разработено от Autodesk, Pixlr е едно от най-лесните приложения за редактиране на снимки, които са на разположение за Android. Приложението разполага с над два милиона комбинации от ефекти, наслагвания и филтри. Можете да го използвате за бързо изрязване на снимки, за да направете незначително редактиране и да добавите малко блясък на иначе скучните си фотоси. Приложението Pixlr винаги се актуализира с тематични рамки по случай различни празници и събития.

VSCO (безплатно, с възможност за закупуване на филтри и други)

С това приложение можете да снимате, редактирате и споделяте лесно своите снимки. Освен това то ви позволява да трансформирате скучните си снимки в истински шедьоври. Можете да изтеглите и закупите различни филтри и други ефекти, или само да редактирате снимките си с помощта на полезните контроли. Всички покупки са обвързани с вашия Google Play акаунт. Когато сте готови, можете да качите снимките си на социалната мрежа VSCO или да ги запишете за споделяне на друго място.

Snapseed

Snapseed е цялостен и професионален редактор за снимки, разработен от Google. Приложението е едно от най-добрите, когато става дума за редактиране на снимки. Притежава разнообразие от филтри, рамки и функции като автоматично настройване.   Snapseed поддържа JPEG и RAW формати.

 

Вижте най-добрите приложения за споделяне на снимки